Stalo sa Vám už niekedy niečo také, že ste sa strašne opili a v opitosti ste spravili niečo strašne zlé, čo by ste nikdy v živote nespravili, niečo čo vás úplne zobralo, keď ste vytriezeveli, že čo ste to pre pána jána spravili? ak áno, čo to bolo?
ano, že som vytrieskal pol baru a poliši ma zbalili, foter ma vytiahol z z basy..........teraz si dávam pozor jeden dvaja frajeri a dosť, aby nebol znova prúser!........filip
no, neviem, či som bola STRAŠNE opitá, až tak veľa zasa nezvyknem piť
ale stávali sa mi za čias mojej mladosti skôr trápne veci, nie nejaké zlé... napríklad som ovracala šatňu v takom... no... centre voľného času povedzme. Blbé bolo to, že to bolo počas divadelného festivalu, ktorý sa tam konal. Našťastie bola noc a tak, ale furt si ma tam pamätajú len podľa toho A ja si to pritom ani nepamätám. Skôr si pamätám prezentáciu obsahu môjho žalúdka pod pódiom...to bolo nepríjemné, lebo sa upratovania toho ujala kamoška a hneď jak to upratala, bláááárg ďalšia várka! A to sa možno aj 3x zopakovalo :/ (retard som, vím) Za normálnych okolností by som tam určite nevracala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tie výčitky na druhý deň boli enormne veľké a silné!!!!!!!!
zmenil sa mi život
ale dnes to už vidím inak a som vďačná
ok, neprestal, ale už sa neožieram ako kedysi a viem sa kontrolovať...
ale stávali sa mi za čias mojej mladosti skôr trápne veci, nie nejaké zlé... napríklad som ovracala šatňu v takom... no... centre voľného času povedzme. Blbé bolo to, že to bolo počas divadelného festivalu, ktorý sa tam konal. Našťastie bola noc a tak, ale furt si ma tam pamätajú len podľa toho A ja si to pritom ani nepamätám. Skôr si pamätám prezentáciu obsahu môjho žalúdka pod pódiom...to bolo nepríjemné, lebo sa upratovania toho ujala kamoška a hneď jak to upratala, bláááárg ďalšia várka! A to sa možno aj 3x zopakovalo :/ (retard som, vím) Za normálnych okolností by som tam určite nevracala