1. hodiny jazzu
2. určitá osoba
3. že som našla človeka, ktorému môžem vždy povedať všetko( aj o 3:46 v noci... A aj ked to bol dlhší "proces" samozrejme)
4. že sa všetko hudobne konečne ustálilo(Musím si poklopať)
5. že mám jasno... Aspoň na chvíľu
ja mám len jednu, ale takú megaveľkú! sa mi podarilo spojiť sa s istým človekom a ak sa mi podarí vybaviť miesto, tak toho človeka po 7 rokoch konečne uvidím naživo
1. prišlo mi mega veľa veci z ali,ebay a xy dalšich stránok
2.konečne sa mi podarilo zmeniť svoje zmýšľanie #happyčloveksom
3.chýbala som skoro týžden v school ach
4. kompletne nanovo zariadená izba finally
5.akcia v jednom nemenovanom supermarkete na moje obľubene džusy ( kupila som 40 džusov wohooo)
keby len 5 veci
urcite to, ze mame pisomne maturity lebo sa na ne proste tesim, ze sa zacalo oteplovat a prichadza jar ze sa mi dari plnit moje plany a vsetky veci ktore som si spisala a chcem dosiahnut za urcite obdobie, ze sa mi prakticky vsetko dari tak ako chcem, ze som sa naucila mat v p*ci a netrapit sa vecami ktore mi za to nestoja a zbytocne nestresujem a som kludna, dokazem byt stale pozitivna a tesit sa zo zivota, ze mam okolo seba ludi ktori ma maju radi a sice je ich malo, ale o to ich mam radsej a viac si ich vazim... a ze nam v skole stale odpadaju hodiny, v priemere mame 3-4 denne a sice tam sedime naprazdno, ale mozem aspon chodit skor domov a venovat sa uzitocnejsim veciam
okolo mňa je momentálne posraté snáď úplne všetko, čo sa dá ale jednoznačne sa každý deň teším z mojho muža, lebo mám najlepšieho muža proste.
ale idem nazbierať 5 vecí:
1. úspešne sme s naším festivalom vypredali Flédu, čož je jeden z najdoležitejších klubov v Brne
2. úspešne sme boli s mužom hore celú noc a vypili dve fľaše whisky a pozerali sa na východ Slnka nad Brnom
3. mužova kapela bola vybraná, aby robili predkapelu jednej velice doležitej blues kapele v Metre, čo je ďalší velice doležitý a známy a veľký hudobný klub v Brne
4. uvarila som nehorázne dobré dusené hovadzie na víne so zázvorom
5. vrátila som sa ku kreatívnej práci
Tak asi to nepojde po poradi , ale skusim to
Moje meniny
Moj 8 vyrocnik, ze nefajcim ..tabak..
Spisske basketbalistky postupili do semifinale.
Konecne si ma tu niekto blokol
Pozdravil som sa jednej babe co ma strasne nebezpecny zmurk
Je toho viac , ale 5 vraj staci, rak teda staci
1. fajront ma potešil viac krát, 2. zajtra by mi mala prísť výplata (takže to ešte len bude , 3. včera som mal celkom fajn náladu v práci, 4. bol som na Martinkách na lyžovačke a 5. dal som si grilovaný encián s brúsnicami s fajnnou čerstvou zeleninkou + ako príloha opekané zemiaky...mňam, mňam...a celkovo, ve pohode...
1. Mala som 6 rokov
2. Stretla som vela kamaratov
3. Bola som v Prahe
4. Zacala som behat a lepsie sa stravovat
5. A snazim sa naucit odpisovat na spravy a dvihat mobil, ale to stale nejde...
1. nova muse pesnicka
2. darceky na mdz
3. velke dyska
4. ze z prace odisli vsetci najvacsi curaci a nastupili novi super ludia
5. nasla som si novu kamaratku v skole
pár jarných dní, niekoľko školských povinností úspešne za mnou, spoznala som zaujímavého človeka, bola na super akciách a teším na ďalšie, dostala sa opäť do formy a odmenila sa pár kusmi materiálností :happy: a idem hore!
1. Konecne uz menim chaos okolo seba(citaj bordel) na poriadok
2. Aktivnejsie cvicim na basgitaru
3. Posunul som sa so skladanim piesonky pre kapelu
4. Zacal som zas poriadne cvicit
5. Nasiel som to, co som dlho hladal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Sobota 7.3.
Nedeľa 8.3.
A že zajtra bude sobota a pozajtra nedeľa.
2. určitá osoba
3. že som našla človeka, ktorému môžem vždy povedať všetko( aj o 3:46 v noci... A aj ked to bol dlhší "proces" samozrejme)
4. že sa všetko hudobne konečne ustálilo(Musím si poklopať)
5. že mám jasno... Aspoň na chvíľu
2.konečne sa mi podarilo zmeniť svoje zmýšľanie #happyčloveksom
3.chýbala som skoro týžden v school ach
4. kompletne nanovo zariadená izba finally
5.akcia v jednom nemenovanom supermarkete na moje obľubene džusy ( kupila som 40 džusov wohooo)
urcite to, ze mame pisomne maturity lebo sa na ne proste tesim, ze sa zacalo oteplovat a prichadza jar ze sa mi dari plnit moje plany a vsetky veci ktore som si spisala a chcem dosiahnut za urcite obdobie, ze sa mi prakticky vsetko dari tak ako chcem, ze som sa naucila mat v p*ci a netrapit sa vecami ktore mi za to nestoja a zbytocne nestresujem a som kludna, dokazem byt stale pozitivna a tesit sa zo zivota, ze mam okolo seba ludi ktori ma maju radi a sice je ich malo, ale o to ich mam radsej a viac si ich vazim... a ze nam v skole stale odpadaju hodiny, v priemere mame 3-4 denne a sice tam sedime naprazdno, ale mozem aspon chodit skor domov a venovat sa uzitocnejsim veciam
ale idem nazbierať 5 vecí:
1. úspešne sme s naším festivalom vypredali Flédu, čož je jeden z najdoležitejších klubov v Brne
2. úspešne sme boli s mužom hore celú noc a vypili dve fľaše whisky a pozerali sa na východ Slnka nad Brnom
3. mužova kapela bola vybraná, aby robili predkapelu jednej velice doležitej blues kapele v Metre, čo je ďalší velice doležitý a známy a veľký hudobný klub v Brne
4. uvarila som nehorázne dobré dusené hovadzie na víne so zázvorom
5. vrátila som sa ku kreatívnej práci
2. moja Nelinka
3. moja Nelinka
4. moja Nelinka
5. moja Nelinka
2. nič
3. nič
4. nič
5. nič
Moje meniny
Moj 8 vyrocnik, ze nefajcim ..tabak..
Spisske basketbalistky postupili do semifinale.
Konecne si ma tu niekto blokol
Pozdravil som sa jednej babe co ma strasne nebezpecny zmurk
Je toho viac , ale 5 vraj staci, rak teda staci
špenát
kvety
moje novoobjavené schopnosti
nerozvarila som ryžu a neprihorel mi celý karfiol
2. nové krásne topánky
3. nové ešte krajšie ponožky
4. čokoláda
5. voda s citrónom
a práve si idem spraviť radosť zapálenou sviečkou :letim:
2. prvá výplata
3. to, že sa mi hádam rozbehne malý rawcake biznis
4. malinové latte zo starbucks
5. teplé počasie
2. Stretla som vela kamaratov
3. Bola som v Prahe
4. Zacala som behat a lepsie sa stravovat
5. A snazim sa naucit odpisovat na spravy a dvihat mobil, ale to stale nejde...
2. darceky na mdz
3. velke dyska
4. ze z prace odisli vsetci najvacsi curaci a nastupili novi super ludia
5. nasla som si novu kamaratku v skole
prekvitajuci vztah s mojim najmilsim ♥
8/10 bodov z position paper
dnesny pomerne volny dnik
lacna mozzarella
Aj dnes bude super, idem plávať konečne
2. Aktivnejsie cvicim na basgitaru
3. Posunul som sa so skladanim piesonky pre kapelu
4. Zacal som zas poriadne cvicit