Očúva tu niekto toto? a dokonca shuffluje?:p
ten kto to pozná, vie očo ide
zaujímalo by ma to, lebo široko-daleko v okolí poznám len seba a ešte kamaráta, ktorí toto počúvame a tancujeme nato (Shuffle)
@2 MNo tú hudbu tam moc nerozoznať - aj keď si sa pítal myslím predovšetkým na tú !!! A zdá sa mi to len niečo odrodilé od hudobných štýlov ako sú napr. Dance , Trance , Techno , House - tie síce občas počúvam ale osobne tento track nevyzerá nič moc !!!
@5 jumpstyle ja moc nemusím, mne to príde ako také...techno pogo no , ale ako nemám proti ludom, čo to tancujú, prečo by som mal :p ...shuffle je ťažký, to máš pravdu a aj fyzicky dosť náročný teda nevydržíš to dlho densovať
Moja hudba !.. Ja osobne som skúšala shuffle, ale ja som nemehlo, ale kamoš sa to učil.. Troška viem jump old school ...ale ja si pripadám smiešne, chalanom ten "tanec" svedčí viac
@13 Konečne niekto
Ale čoby, práveže, nevidel som žiadnu holku jak shuffluje a myslím, že to vôbec nemôže vyzerať zle
No je ťažký, je to pravda, ale chce to troška driny, trpezlivosti a shuffler je na svete..pardón, shuffler(ka) x)
ako, ja sa shuffle učím cca. tak polroka a nejde mi to zrovna geniálne, ale baví ma to , a stále sa zlepšujem, ...vela ludí to nevie, teda velmi malé % ludí, a preto sa to chcem naučiť :p
@11 nudné ako pre koho ved každého musí baviť niečo iné
pre väčšinu ludí prijde každý Hardstyle song rovnaký, ale ja som do toho už tak zažratý, že vycítim rozdiel :p a na ktorú hudbu sa mi bude lepšie tancovať
nepočúvam, ale ked idem na párty tak nemám problém sa na to zabaviť naposledy 25.12 som bol v Šali na párty. Kamarátka to zbožňuje, je z toho úplne mimo, a kamarát zas perfektne na to tancuje. je tým posadnutý, a doma to trénuje skoro každý den takže neboj sa zopár takých ludí sa nájde
mne osobne sa najviac paci ako tancuje moonboy (chojte na youtube)... pocuj mne sa tento styl paci.. aj ked konkretne hudbu nepocuvam ale neni zlaa .. ucila som sa kusok jump stylu ale ide mi to hrozne.. nehelfnes mi saker?
nazdaaar ludia.....tanec hardstyle aj shuffle sa mi straaasne paci ale nedokazem sa to sam naucit.....neviete niekto o nejakom mieste kde by sa dalo skusat a neni z vas uz dobrych tanecnikov v tomto style niekto ochotny mi pomoct naucit ma to prosiim?? ak ano tak pls piste na mail erix13@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tady je ukážka hudby + shuffle (teda štýl dancu na túto hudbu)
hardstyle je vlastne niaka odroda techna, má blízko ku Hard Trance a HardCore
another song :p (upozornujem, že väčšina hs songov má dlhé rozbehy )
n´ last
Moja hudba !.. Ja osobne som skúšala shuffle, ale ja som nemehlo, ale kamoš sa to učil.. Troška viem jump old school ...ale ja si pripadám smiešne, chalanom ten "tanec" svedčí viac
Ale čoby, práveže, nevidel som žiadnu holku jak shuffluje a myslím, že to vôbec nemôže vyzerať zle
No je ťažký, je to pravda, ale chce to troška driny, trpezlivosti a shuffler je na svete..pardón, shuffler(ka) x)
saker musí byť proste vždy iný
pre väčšinu ludí prijde každý Hardstyle song rovnaký, ale ja som do toho už tak zažratý, že vycítim rozdiel :p a na ktorú hudbu sa mi bude lepšie tancovať