Úprimne? Je to somarina a nevidím na tom nič múdre ani inak zaujímavé. A je mi na grc z toho, ako ľudia opakujú každú blbosť, ktorú vidia. A ešte viac zeleniem z toho, že je to dokonca väčšia somarina ako gangnam style a v podstate je to len umelo vytvorený gangnam style a ostáva nám len veriť, že ľudia sa toho nechytia a zlikviduje sa to v zárodku. A že to nebudú hrať v rádiách.
ludom jebe ...alebo mozno mne ..ja neviem...ale mne to nejak vobec nepride vtipne ..skor trapne by som povedal.. nemyslim toto vase video z triedy..ale tak celkovo ..harlem shake ...
a k samotnej hudbe: ono je to niečím strašne chytľavé.....možno preto, že podstatou toho tanca bolo spraviť niečo, kde sa ľudia vybláznia.....účel splnený
Ale myslím, že tak ako Gangnam tak aj Harlem Shake bude jedna z mnohých vecí, ktoré budú charakterizovať hudobno/tanečnú scénu 2. dekády 21. storočia
keď už táto blbina, tak najlepšie videá sú tie, kde tí harašiaci ľudia vyplnia poriadne celý priestor, preto triedy nie sú na to bohvieaké dejisko ale u nás na intráku sa im vydarilo celkom túto podmienku splniť
čo ti jebe, to teraz akože dookola sa bude svet moriť pičovinami ako gangnam style a harlem shake, hej? tak to si poprosím rezervovať výlet na mars. lístok jednosmerný!
A k prvému komentu tá natriasajúca sa veľryba je veľmi pôsobivá, tak sa pária kosatky? Lebo ak hej, tak to má iba -5 bodov (pre dokumentaristický nádych) nie -10
@n0w ne ne, v netbeanse budem ale niekedy dojdem, ked budu asi tie sviatky nejake ci co, tusim za mesiac maju byt ved prazdniny velkonocne, skoro tyzden volna tam je, to ak nenajebu zapocty hned po nich tak kludne
Je to strašná blbosť, ale ked si predstavim tych ludí co to tvorili, pride mi to extremne vtipne,ake blbosti museli dookola opakovať, ach, ten nonsens ( ja tieto novinky dvakrat nemusim )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
aspoň ste sa zabavili a urobili srandu, nie ?
2. nezobrazujú sa mi YT videá na Birdzi
a k samotnej hudbe: ono je to niečím strašne chytľavé.....možno preto, že podstatou toho tanca bolo spraviť niečo, kde sa ľudia vybláznia.....účel splnený
Ale myslím, že tak ako Gangnam tak aj Harlem Shake bude jedna z mnohých vecí, ktoré budú charakterizovať hudobno/tanečnú scénu 2. dekády 21. storočia
Len som zvedavý, čo sa bude počúvať o 40 rokov
A k prvému komentu tá natriasajúca sa veľryba je veľmi pôsobivá, tak sa pária kosatky? Lebo ak hej, tak to má iba -5 bodov (pre dokumentaristický nádych) nie -10
ale mne sa lubi toto neviem prečo
tie zo zvieratami su naj naj
mimo to, rušiaca je len skákajúca slečna
@lucina223 presne !
2013- Harlem shake
2014- Gangnam shake ?
@annienkabublinka
mne pridu obe blbosti. no nemam porebu pindat. proste to len nepozeram, nepustam si to. lahka pomoc
kolki z vas, co na to nadavate, ste videli kopu videi harlem shake?