Mam takýto problém mám novú hru a neviem ju prejsť proste neviem nájsť jedného chrliča ktorý sú po celom rokforte už som liezol po strechách a netuším kde ten jeden môže byť ak ste niekto už prešli túto hru v hp5 videohre napíšte mi všetkých hoci mi chýba
No este nikde nemajú ani navody a ani niake uzitocné kody co mi dali sice stranku kde ich mam najst lenze tam tiez niesu uz som kukol vsetko aj abcgames.sk
oh no vislo mi tam par kodov ale nie na ps2 ale na PC takze zase nic ja uz netusim najlepsie by bolo keby sem niekto napisal co to uz presiel tuto ulohu!!!
ok diki typek ibaze este najprv musim najst tu sochu dumbledora ktora netusim kde je. ale dik aspon viem podla coho sa orientovat!!! urcite to nebude pri hagridovy!!! ale plz napis mi este kde je asi tak ta socha
nazdar ja neviem v hp 5 najst 28 tych clenov ba mam ich len 26 a pobertovom planku mi nic neukazuje a jednu babu mam pod schodami ktora ce vediet de je skrysa ale oni jej to nechcu povedat co mam robiiiit pllllsssss poradtte
awojte...ja mam tiez v kamennom kruhu len 87% a newiem co tam mam robit?: poradite?: a tie lenkine veci som dost dlho tiez hladala..palo0074 nasiel si tu poslednu na vstupnom nadvori?: pod tymi listami?: tu som nasla ako posednu..tak..
cawä fajn ludia némôžte mi poradit ako mam splnit ulohu pre snapa mam to prejdene na 39% a ako dostat hannah abbotovu do tajnej miestnosti lebo ten sprosty weasly jej vzdy powe aby sa ucila.....PLS
jo to som uz zvladol aj som uz bol pri siriusovi len teraz som zase splnil vsetky ulohy len ta pre snapa mi nevysla....prosim help.....ja hladam tu knihu v kniznici a enmozem ju najst...
a rebeka???nepamatas sa co mam robit tam co som pri snapovi tu knihu v kniznici tie lektvary a odwary nevies kde je???lebo hermiona mi vzdy hovori ze to je v oddeleni lektvaru a odvaru ale newem kde to je.....pls porad...diki
reebeka sssoooory este si toho snapa nepresla....ale ako si sa dostala dalej lebo mne uz ostáva iba snape ale aj tebe ostal ale nejako si sa dostala dalej ...ma niekde isst alebo co???pls porad
a mne zase robi problem najst miznuce karty v stvorke, podarilo sa mi len v Rokfort-okolie, a dáále nic tak mi prezradte, kde su, lebo ma to uz fakt sere, aj tie stity, mam 34najviac a styri mi este chybaju, uz netusim, kde hladat
a jak mam na konci porazit Voldemorta? mrtvoly sa daju zabit a dalej co mam robit?
ahojte, prosim vas, ked som na tom nadvori s Colinom, a mame znicit to diablovo osidlo, ako to mam urobit, sak kuzlim s tymi troma na to uz pol dna a ono to stale dorasta, poradte mi niekto,dik.
plls kdo mi poradi kde je 5 chrlic 4 som nasiel 1 bolpri tom cernocovi 2 pri ucebni obrana proti cernej magii 3pri viedukte 4 pri pri takich rozbitich dveri a 5 ja neviem ale pocul som ze to je pri niakom balkone ci co a je tam vihlad na more take nieco ale ja neviem kde je to pllls kdo mi poradi us to hladam 5 dni a nec som nenasel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja som hral hry HP ani jednu som nedokoncil... Ja ani moje druhe ja sme na to nemali nervy.
Akoze apage satanas a mnoho stastia
na abcgames.sk by mal byt navod
a teraz neviem co dalej
» www.abecedaher.cz/index.php?page=...
su tam odpovede na vsetky tu spominane otazky
a jak mam na konci porazit Voldemorta? mrtvoly sa daju zabit a dalej co mam robit?
krasne problemy mam
juchuuuuuuuuu