@admin Je v poriadku tolerovať na tejto stránke tento ľudský odpad, ktorý tu odrádza od návštevnosti potencionálnych userov? Plus keď ešte jeho celý content tvoria provokačné fóra a statusy, stalkovanie a provokovanie iných userov, nenávistné príspevky, fotky so sexuálnym podtónom, dilda, gumená Anča, rôzne úchyláčiny...
@darksider96@4 chápem že ťa štve že tvoje príspevky tu už nemajú koho zaujímať a nemáš sa s kým hádať, tak ti to odpúšťam. A v tejto chvíli sa vyhlasujem za vytaza tejto diskusie.
to myslis vazne? Ved si m nadaval, urazal ho a posielal vsade mozne ty trapko. Máš schizu a neberieš lieky? Alebo klameš a dufas ze si tu nikto nebude pamatat nieco co robis uz tri roky a naposledy tak pred tyzdnom dvama? Ako proste co mas v hlave prosim ta za chaos...
@karlotiskot@10 To ty mas asi tu schizu z tej travy. Alebo len nadrzas Kobrovi pretoze ti chvalil frajerku a hovoril o nej ako o najlepsiej osobe. Nebud zaujaty zmrd a neojebavaj tu, neprekrucaj a neprifarbuj si tu veci.
@Waagbistritz69 Vsak ja tu mazem casto prispevky, ktore mam aj bez reakcii, aj statusy s hudbou a uploadujem blogy, takze co teraz akoze?
@karlotiskot KKS, ty si co za kokota? Ty si tu mal v mojom veku plno troll fejkov, photoshopoval si fotky birdzakov, kde boli aj s mamami ci otcami, pridaval im tam penisy do ust, zneprijemnoval pobyt kazdemu v drogovom rausi a teraz sa tu hras na kladasa a vytahujes tu nejake kokotiny o mne, ktore som tu kedysi popisal ako nerozvazny mladik...
@darksider96@13 Ty fakt nemáš pamať dieťa, alebo fakt len úmyselne klameš? A fakt ti mám zas pripomenúť, že tomuto "kokotvy v drogovom rauši" si sa tu schovával pod sukňu, keď ťa tu údajne šikanovali? Začni používať mozog na pamatanie vecí ulahci ti to zivot
A to ti tak vadí, že mám pravdu a ty tu klameš? Naposledy si ho tu jebal tak pred dvoma týždňami ty trapko
Začne to tým aký je chudáčik a všetci ho urážajú, pokračuje to tým aký sme všetci kokoti a končí to tým, že ráno rýchlo maže všetko čo tu napísal Hrdinský status už je tiež preč.
Fakt ma najviac baví, že toto hovienko tu vypisovalo birdzákom aby sa ho zastali, lebo sa nevedel ubrániť vráteným urážkam dievčaťa, ktoré začal absolútne neopodstatnene nazývať kurvou... Teraz zas ide obraňovať borca, ktorého tu zhovaďoval a mal za hovno a tvári sa, že nič také nebolo. Neviem, buď je schizáč, alebo chlasce po večeroch moc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@kombra @2
» www.birdz.sk/darksider96/sta...
to myslis vazne? Ved si m nadaval, urazal ho a posielal vsade mozne ty trapko. Máš schizu a neberieš lieky? Alebo klameš a dufas ze si tu nikto nebude pamatat nieco co robis uz tri roky a naposledy tak pred tyzdnom dvama? Ako proste co mas v hlave prosim ta za chaos...
@Waagbistritz69 Vsak ja tu mazem casto prispevky, ktore mam aj bez reakcii, aj statusy s hudbou a uploadujem blogy, takze co teraz akoze?
A to ti tak vadí, že mám pravdu a ty tu klameš? Naposledy si ho tu jebal tak pred dvoma týždňami ty trapko
Začne to tým aký je chudáčik a všetci ho urážajú, pokračuje to tým aký sme všetci kokoti a končí to tým, že ráno rýchlo maže všetko čo tu napísal Hrdinský status už je tiež preč.
Fakt ma najviac baví, že toto hovienko tu vypisovalo birdzákom aby sa ho zastali, lebo sa nevedel ubrániť vráteným urážkam dievčaťa, ktoré začal absolútne neopodstatnene nazývať kurvou... Teraz zas ide obraňovať borca, ktorého tu zhovaďoval a mal za hovno a tvári sa, že nič také nebolo. Neviem, buď je schizáč, alebo chlasce po večeroch moc.