V posledných dňoch som videl na YouTube video, ktoré mi spôsobilo ozaj nepríjemný pocit. Pretože je také reálne a mrazivé zároveň. Ruku na srdce, koľkí z vás (alebo vašich známych) sa na cestách správajú podobne ako ľudia v štyroch reklamných spotoch? Uve
skutočne silné a skvelé spoty.
dodám už len, že to nenávidím hlavne preto, že vždy na to doplatia nevinní a tí hajzli čo jazdia ožratí, ako blázni, bez pravidiel a bez štipky rešpektu vyviaznu len so škrabancami. môžu v tom lepšom prípade žiť v blázninci s s obrovskými výčitkami svedomia ale to mne už rodinu, či priateľov nevráti...
Suhlasim..ten nazov "NEMYSLIS,ZAPLATIS!" hovori za vsetko..co k tomu len dodat..skoda len, ze za "nemyslenie" tích druhých zaplatia poväcsine ti nevinní...
v spojitosti s týmto nezabudnem na jednu nehodu čo sa stala v lamači pri tescu, keď mladá rodina s malým dieťaťom (neviem či malo aspoň rok) šli v aute a nejaký magor ich zvalcoval už neviem či kvôli neprimeranej rýchlosti, alebo alkoholu v krvi. viem, že jemu sa nič moc nestalo a viem, že tá rodina vtedy dopadla dosť zle... keď sme šli vtedy okolo autobusom, tak tam práve oživovali to bábo dvomi prstami a poviem vám, že to bol ozaj otrasný pohľad.
obzvlášť v Bratislave a každom trochu väčšom meste sa to hemží kokotmi čo si adrenalínovou jazdou dokazujú svoju nadvládu nad vozovkou. osobne by som každému z nich prial aspoň jednu tragickú nehodu v rodine zavinenú podobným kreténom ako sú oni. myslím, že by hlavné cesty v meste mali byť na viacerých miestach plne pod kamerovým dozorom aby sa zabránilo čo najväčšiemu množstvu takýchto vražedných maniakov lietať po cestách...
p.s. - to malé, neskôr v nemocnici zomrelo
dobre spoty, az na to ze mam pocit, ze zaposobili zas len na tych, co sa na ceste vedia aspon trochu spravat...arogantni primitivi si ich mozno ani nevsimli
suhlasim.. dnes, ked sme sli s priatelkou do obchodu, cez krizovtaku, vyletelo zo zakruty bmw a vytocilo ju driftom.. schvalne som pozrel na vodica a nemylil som sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
dodám už len, že to nenávidím hlavne preto, že vždy na to doplatia nevinní a tí hajzli čo jazdia ožratí, ako blázni, bez pravidiel a bez štipky rešpektu vyviaznu len so škrabancami. môžu v tom lepšom prípade žiť v blázninci s s obrovskými výčitkami svedomia ale to mne už rodinu, či priateľov nevráti...
obzvlášť v Bratislave a každom trochu väčšom meste sa to hemží kokotmi čo si adrenalínovou jazdou dokazujú svoju nadvládu nad vozovkou. osobne by som každému z nich prial aspoň jednu tragickú nehodu v rodine zavinenú podobným kreténom ako sú oni. myslím, že by hlavné cesty v meste mali byť na viacerých miestach plne pod kamerovým dozorom aby sa zabránilo čo najväčšiemu množstvu takýchto vražedných maniakov lietať po cestách...
p.s. - to malé, neskôr v nemocnici zomrelo
vyholeny, svalnaty BLBECEK.. trapne