och kriste, zase priestor pre internetových chuligánov... takéto diskusie sú úplne zbytočné. tu sa nedá rozvinúť debata niekoľkých normálnych fanúšikov, pretože stále má prístup k internetu priveľa prijebaných debilov z kadejakých rití slovenska, čo si musia svoj životný komplex vyliečiť na slovane... skapte
sice som uz napisal svoj nazor, ale plne suhlasim s @arugadom a svoj nazor mozete vyjadrit na stranke www.hokej.sk kde je debilov viac ako dost a ti co papaluju tam maju priestoru az az
@5 tak a teraz utekaj za svojimi pat kilovymi kamaratmi a mozes im pomachrovat jak si sundal cely Slovan waau. aj by som ti napisal aj viac, ale tipujem, ze ty si jeden z tych primitivnych miestozaberajucich poloslovenskych obyvatelov, co u nas sice ziju, no po slovensky nevedia ani hovno...
@14 si si asi zle precital prispevok toho @5 99 per tych co davaju tazke reci z netu su obycjany LOOOSERI, ktorych stretnut osobne, utekaju z miesta ! ! !
@titalok - drahý priateľu, ja som bol na zápase v dunajskej strede... a môžem ti otvorene povedať, že všetci čo fandia dunajskej, celý ten ich kotol čo tam mali spolu so zvyškom štadióna, pískali na slovenskú hymnu, kričali slovenské kurvy (celý štadión, deti starci ženy debili) a rôzne ďalšie heslá v tej húnskej hatlanine, ktorej sme už radšej ani nechceli rozumieť.
teda ak tlieskaš redmoonovej usudzovacej genialite, tlieskaš správne... jedine, žeby pinacoladko bol jeden z tých úbohých slovákov, ktorí sú tam dole utláčaní maďarskou väčšinou a nesúhlasil s ich hanlivým pokrikovaním po nás, právoplatných obyvateľoch tejto zeme
@arugad mal by si ale brat do uvahy fakt, ze nie vsetci obyvatelia dunajskej stredy su natolko ubohi, aby isli vykrikovat somariny na stadion, kde sa hra biedny ligovy futbal.
mne je mimochodom jedno, co sa deje na stadione v dunajskej strede, len viem,ze sa tam zhrkne vyber debilov slovenska a nech sa tam navzajom umlatia, mne je to fuk.
co sa tyka pinacoladka, ak je aj on fanusik dunajskej stredy, tak je pre mna to iste, ako fanusik slovanu, cize clovek, ktory ma absolutne nezaujima.
@tikalok - môj záujem ako fanúšika futbalu a slovanu sa zase obracia na ostatných fanúšikov iných klubov a naopak, kto nefandí žiadnemu klubu, je ukradnutý mne...
nenadávam na všetkých maďarov, nenadávam ani na obyvateľov na juhu, ani na obyvateľov DS. nadávam na fanúšikov DS, ktorí urážali môj národ a moju národnosť. ani proti pinacoladkovi nemám takmer nič (výhrady sa týkajú potom už len klubovej rivality), pokiaľ je normálny, obyčajný, apolitický fanúšik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
šššškaaa slovaaan vyjebanaaaaa braatislavaaaaa
kvoli hokejovemu klubu sa nezvyknem dosrat.
aaa s tikalok-om mam rovnaky nazor
teda ak tlieskaš redmoonovej usudzovacej genialite, tlieskaš správne... jedine, žeby pinacoladko bol jeden z tých úbohých slovákov, ktorí sú tam dole utláčaní maďarskou väčšinou a nesúhlasil s ich hanlivým pokrikovaním po nás, právoplatných obyvateľoch tejto zeme
mne je mimochodom jedno, co sa deje na stadione v dunajskej strede, len viem,ze sa tam zhrkne vyber debilov slovenska a nech sa tam navzajom umlatia, mne je to fuk.
co sa tyka pinacoladka, ak je aj on fanusik dunajskej stredy, tak je pre mna to iste, ako fanusik slovanu, cize clovek, ktory ma absolutne nezaujima.
nenadávam na všetkých maďarov, nenadávam ani na obyvateľov na juhu, ani na obyvateľov DS. nadávam na fanúšikov DS, ktorí urážali môj národ a moju národnosť. ani proti pinacoladkovi nemám takmer nič (výhrady sa týkajú potom už len klubovej rivality), pokiaľ je normálny, obyčajný, apolitický fanúšik