pred dlchsou dobou som si prefarbila vlasi a kazdy sa cudoval ze preco na tmavu .. no tak to som nemala v plane ale chytila mi tak .. a ked mi dnes segra vravela ze ked to povedala spoluziacke ze modrooka ma cierne vlasi tak sa uplne zacila.. co vy nato
Ja mam spinave blond, ale strasne sa mi pacia tmave vlasy, ked som si chcela prefarbit na cierne, tiez ma vsetci odradzali (vlastne aj preto, ze mam svetlu plet asi, oci mam inak sive) ...az ma nakoniec odradili. Teraz rozmyslam aspon nad tmavo hnedymi, snad sa vyhnem posmesnym komentarom
@8 moja kamoška..má sivé oči,bledučké vlasy,až skoro do blond...a najprv si dala tmavohnedú,a potom čiernu..najprv to bol taký nezvyk,ale teraz si ju neviem predstaviť v tých tmavohnedých...a tiež má nernormálne bledú pokožku,ale vyzerá to super..
tak lebo vecinou modre oci maju blondinky a baby s bledohnedymi vlasmi a hnedooke zas tmavsie vlasy..zas poznam takych co sa im to nehodi ..tak ale nevim mozno sa to tebe hodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak ja mam modre oci a uplne tmavo hnede vlasy
a čo sa týka modrých očí a čiernych vlasov je to krásna kombinácia