Hej! Všetci nadšení umelci a divadelníci sem, zakladáme amatérsky klub!
Tak sme sa so @soraya akosi rozhodli, že dosť bolo rečí o divadle a veciach tomu podobných, že ideme niečo také zaviesť do praxe. Chceme vytvoriť čosi ako filmovo-divadelný amatérsky klub, čo v preklade znamená, že by sa vytvorila nejaká skupinka hraniach
@sompovedal to sa dohodne, keď budeme mať kompletný zoznam členov...ale ja by som navrhovala, aby to bolo zakaždým niekde inde, aby to každému vyhovovalo
Možno nie som najlepšia herečka, ale vyzerá to zaujímavo! Minimálne aspoň raz by som sa na skúšku chcela zúčastniť
Mohla by som prípadne pomôcť so scenárom. Asi skôr iba upraviť nejakú existujúcu hru, než napísať niečo úplne vlastné, ale tak raz som na gympli napísala v rámci projektu takmer sama scenár k jednému krátkemu divadlu a celkom sa to ujalo...
Alebo prípadne ako maskérka/kostymérka by som snáď mohla pomôcť
tak ja by som mohol pomoct bud ako herec..hral som v skolskom divadle a presiel som par divadelnych kurzov a skoleni..alebo pripadne srandy okolo upravy videa, etc
Inak, v poslednej dobe sa na birdzi spustilo viacero iniciatív, boli nejaké stretká, teraz toto, niekto tu hľadal členov do kapely, niekto spoluprogramátorov, atď, niekto z časáku by si mohol prejsť fórum, potom si pohľadať tých ľudí, čo niečo organizovali a napísať o tom článok - o čom to bolo, či to ešte prebieha alebo sa to bude opakovať, akoby to organizátori/účastníci zhodnotili a tak, hm?
@anzu veruže mi napadlo už písať niečo o tých stretkách, po @soraya -inej iniciatíve, ale nie to času... Možno kolega @admin by s tým vedel niečo spraviť
To organizuješ ešte aj so Sorayou ? To si mi prečo nepovedala? IDEM! To je jedno, že nestíham, som lemra lemravá, maminka ma iste nepustí s veľkým nadšením, resp. nepustí vôbec, pretože "Internet je nebezpečný a plný úchylákov, Zuzana, aj ten Tvoj Birdz, na ktorom večne zabíjaš čas!", aleee.. to sa vybaví 8).
Priestor by som tomu v časáku určite dal ak by šlo o veľké stretko s nejakým programom, hoci aj keď nebude oficiálne overené našim notárom s nickom @tomas . Ak sa nájde ochotný redaktor, pôjde tam a nafotí to, tak prečo nie ?
@marleymt Ah, tak som sa to snažila obísť a nedať na sebe znať, že sa takmer červenám a že neviem prijímať takéto slová, ale teraz si ma dostala do šachu a tak teda musím: ďakujem!
@marleymt Aleee.. keby si mi prezradila svoje meno, hneď je vyššia pravdepodobnosť, že si tiež môžem dovoliť Ťa zneistiť, dostať do rozpakov a zaraziť .
@flussica seriozne dakujem,ze si neprezradila meno moje
hlavny nie,ale,ale...znie to tak lakavo!sakra,kedy sa ja budem ucit na statnice a pisat bakalarku.a vobec,ked to bude daleko,kde prespim,ako sa tam doveziem? (vidis,uz uvazujem,akoby som tam bola ).
@soraya Aaaaa ešte by som chcela robiť kulisy, prípadne robiť podmaz (klavír, gitara - skôr asi gitara kvôli prenosu) + písanie scenárov! A také tie veci okolo, čo treba, aby veľkí herci mohli hrať a nemuseli sa zaujímať o ostatné zbytočnosti! Na hranie nemám.
Skoro dobre, len si vynechala v poslednej vete ešte jeden podstatný medzistupeň, tak mi dovoľ Ťa poopraviť; Už uvažuješ, ako by si si vedela, že si to ani na (pred)poslednú chvíľu nerozmyslíš . (Na nič nenarážam, nikam tým nemierim. Iba podpichujem - nebrať v zlom!)
@bizbilio Viem? Viem len málo - Ty nikdy nepovieš všetko . (Och.)
@mielikki Jedine, ak tam budú vtipné scénky, kde bude vhodné obsadiť človeka, ako som ja - moje silné stránky:
- utekám ako raptor
- keď sa postavím, viem to spraviť tak, že sa nikto nedostane cez dvere
- viem sa strašne smiať (kosiť až do kolien)
- no.. tak dobre, ako Flubber zas nie som - keď spadnem, neodrazím sa, ale.. napr. viem ešte zadržať dych na asi 35 sekúnd - to nie je zlá bilancia, tak dlhé zábery smrti sa vo filmoch ani neobjavujú, takže to bohato stačí, však?
Dobre teda, aby sme sa vedeli nejako rozbehnúť, rozhodli sme sa s Marley, že fungovať budeme cez FB. Je to najrýchlejšie, vieme poslať hromadnú správu, hodiť na nástenku ak sa niečo nové deje tak, aby si to všetci všimli, napr aj skladať scenár tak, že sa všetci bavíme v jednom dialógovom okne a pod. Teda záujemcov poprosím, aby sa nám pridali do tejto skupiny a ďalej budeme komunikovať tam (ak náhodou je niekto, kto nemá fb, napíšte mi ts)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Ale západné/stredné Slovensko... to by hádam šlo
ale neviem kde nastal problém to vedel asi len tomas...
@stenatko podľa zatiaľ prihlásených pochybujem, že to bude na východe, možno v lete, nejaké sústredenie a väčšia hra
@skippik a @domiki25 Nehovorte, že to naše silvestrovské activity show bolo zlé!
@hawran Ty ideš a basta!
@purenarcissism Prosím!
A všetci ostatní, čo vás mám v priateľoch!
Pošle mi niekto tsku v akom stave je tento "projekt"?
Mohla by som prípadne pomôcť so scenárom. Asi skôr iba upraviť nejakú existujúcu hru, než napísať niečo úplne vlastné, ale tak raz som na gympli napísala v rámci projektu takmer sama scenár k jednému krátkemu divadlu a celkom sa to ujalo...
Alebo prípadne ako maskérka/kostymérka by som snáď mohla pomôcť
ja by som sa možno aj pridal ak by to bolo v rozumnej dojazdovej vzdialenosti =D
Inak, v poslednej dobe sa na birdzi spustilo viacero iniciatív, boli nejaké stretká, teraz toto, niekto tu hľadal členov do kapely, niekto spoluprogramátorov, atď, niekto z časáku by si mohol prejsť fórum, potom si pohľadať tých ľudí, čo niečo organizovali a napísať o tom článok - o čom to bolo, či to ešte prebieha alebo sa to bude opakovať, akoby to organizátori/účastníci zhodnotili a tak, hm?
Aj keďd... to tiež niekto musí robiť
@stenatko len pre tvoje oči!
Nech sa ti páči, vezmi foťák, napíš
Priestor by som tomu v časáku určite dal ak by šlo o veľké stretko s nejakým programom, hoci aj keď nebude oficiálne overené našim notárom s nickom @tomas . Ak sa nájde ochotný redaktor, pôjde tam a nafotí to, tak prečo nie ?
Ahm, takže.. čo? Budeš hlavný aktér ?
hlavny nie,ale,ale...znie to tak lakavo!sakra,kedy sa ja budem ucit na statnice a pisat bakalarku.a vobec,ked to bude daleko,kde prespim,ako sa tam doveziem? (vidis,uz uvazujem,akoby som tam bola ).
@soraya Aaaaa ešte by som chcela robiť kulisy, prípadne robiť podmaz (klavír, gitara - skôr asi gitara kvôli prenosu) + písanie scenárov! A také tie veci okolo, čo treba, aby veľkí herci mohli hrať a nemuseli sa zaujímať o ostatné zbytočnosti! Na hranie nemám.
klunne len nech to neni dalekooo
Skoro dobre, len si vynechala v poslednej vete ešte jeden podstatný medzistupeň, tak mi dovoľ Ťa poopraviť; Už uvažuješ, ako by si si vedela, že si to ani na (pred)poslednú chvíľu nerozmyslíš . (Na nič nenarážam, nikam tým nemierim. Iba podpichujem - nebrať v zlom!)
@mielikki Jedine, ak tam budú vtipné scénky, kde bude vhodné obsadiť človeka, ako som ja - moje silné stránky:
- utekám ako raptor
- keď sa postavím, viem to spraviť tak, že sa nikto nedostane cez dvere
- viem sa strašne smiať (kosiť až do kolien)
- no.. tak dobre, ako Flubber zas nie som - keď spadnem, neodrazím sa, ale.. napr. viem ešte zadržať dych na asi 35 sekúnd - to nie je zlá bilancia, tak dlhé zábery smrti sa vo filmoch ani neobjavujú, takže to bohato stačí, však?
-
in meritó
(kyvajuci smajlo)
mi zda, že zaujemcov je dosť
» www.facebook.com/groups/27996078...
@nietimekki @h8u @cerstvydospelak @matias @trdelniiiq @lesush @stenatko @mkamka @mix @madiska @flussica @purenarcissism @greenbunny @kakuseibakaism @purpledrug666 @delica @apprentice @bizbilio @vampiresister666 @ladyfox @goth111 @kater @kokinka @kachie @gothipoethic @jesse @fylo
Pokiaľ je aktívny tento klub, tak ma informujte.
Ďakujem.