Prečo je podľa teba v dnešnej móde IN hejtovať všetko americké? ako jedna vec je politika ale kopec slovákov hejtuje fakt všetko americké napriek tomu že všetci žijú vlastne americkým spôsobom života
toto by inak aj mňa zaujímalo ja som sa s tým väčšinou stretla v politike keď ich porovnávajú s Rusmi, životný štýl nemajú prečo hejtovať kedže sa majú lepšie ako my
niekedy je na tom kúsok pravdy inokedy je to už priveľa a hejtuje sa všetko naokolo len nie ozajstná príčina mysliac si ,že za všetky problémy môžu Američania, EÚ, Židia, Moslimovia, Maďari atď.
@pastelkabarbora@pastelkabarbora ja som sa stretol s hejtom americkej hudby, filmov, vzdelania, správania sa bežných američanov, ďalej s hejtovaním amerického humoru, techniky atď. ale vlastne nechápem prečo...väčšinou v tomto patria medzi top najlepších ale aj tak ich všetci iba furt zhadzujú
@rapid v urcitych kruhoch je to mozno in ja nepoznam nikoho kto by nejako moc hejtoval ameriku. Mozno na internete sa pohybuju taketo individua ale fakt nazivo takych ludi nestretavam. A mozno su to naozaj kremlom plateni trollovia.
podla mna skôr to záleži od človeka, a to s kými hodnotami sa indetifikuje a druhym faktorom je aj samotna expanzia americkej kultúry ktora nas pohltila, a samotnym rozlišenim u ludi toho čo chcú a čo tu nedobrovlne majú, a v podstate treti mje toto samotne delenie kultúry a citlivosť daných ľudi napriklad na svoju vlasť alebo pod. Ked jednoducho je niečo sračka tak sa mi to nebude pačiť preto že je to americke, ale budme hladať alternativu a naopak....
hejtujem približne desať rokov,aj na verejnosti a bol som viackrát aj napomínaný zato,ked som bol prvý krát voliť,volil som slotu,napriek tomu že som nositeľom madarskeho mena (nie národnosti)....som bol vždy národovecky založený...mám za sebou aj obdobie,ked som počúval národoveckú muziku,ako Biely Odpor a tak...
nakolko som toi pisal ako ts tak to sem skopirujem. na chorych proamerickych praviciarov(ktori vlastne tym ze suhlasia s politikou usa, suhlasia aj s masovym vrazdenim civilistov v krajinach tretieho svata koli nerastnym surovinam) nereagujem.
proste ked sa pozries na vojny ktore momentalne su alebo boli za posledne roky, teraz ukrajina, izrael-palestina, predtym napriklad zvrhnutie kadaffiho v lybii, predtym este husajna v iraku, daleko do zadu vietnam, toto vsetko americania rozputavaju koli tomu ze tieto krajiny su bohate na nerastne suroviny, ktore maju obrovsku hodnotu(najma ropa) no a americania sa hraju na to ako im ide o celosvetovu demokraciu, pritom to vobec nie je pravda, chcu ovlôadat vlastne celu planetu a krajinu po krajine takto napadaju(teda krajiny kde je najma ropa ako pisem vyssie), zidia preto lebo najvyssie pozicie v usa politike a nad nou(ani v usa samozrejme nevladnu politici ale ludia, miliardari ktori ich ovladaju) su zidia.
a co sa tyka americanov tak ich sposob zivota je na hlavu padnuty. Deti uz od 12-13 rokov vo velkom piju alkohol, fajcia marihuanu, nezavazne sexuju, jedia tie nechutne chemikaliami presiaknute sracky z rychleho obcerstvenia, su strasne tucny, ked nahodou nefajcia travu, nechlastaju, nesexuju ani nezeru hamburgery tak kysnu pred pocitacom, myslia si ze su najlepsi narod na svete, to ich ucia uz od materskej skoly-boh zehnaj amerike atd..
mohol by som este dlho pokracovat.
@hadimistr minimálne s tým alkoholom a fajčením sa dosť mýliš, európske krajiny majú vyšší podiel fajčiacich a pijúcich detí, a to ani nehovorím o Rusku (to by som asi mal spomenúť, keďže som si všimol, že si jeden z tých, pri ktorých keď sa povie USA, tak sa do protikladu musí dať Rusko a naopak)
tak ono ked clovek pozera americke relacie a filmy tak sa mu to zda no teda mne osobne ako keby boli uplne vymlety nechapem ich mentalitu vobec nevim mozno to je ciastocne aj blbym dabingom ale no su proste celkovo podla mna s tej modernej doby uz osprosteny o dost viac ako my aj ked aj nas to pomaly ale isto zasahuje
Keď už hejtovať, tak konkrétne a nie len preto že USA je USA. Mne vadí, že Amerika velebí konzum. A tiež sa jej podarilo zaviesť istý typ nezdravého životného štýlu a robenie celebrít z hlúpych ľudí. A tiež mi nie je zrovna sympatická jej večne výbojná povaha, stále sa musí niekam pchať.
Ale tak ja si rád zahejtujem aj na Rusko
vôbec si nemyslím, že to je teraz moderné, tie tendencie tu boli už dávno predtým, než nejaký rapid (ktorý je asi riadny amerikofil, či ako ho nazvať) vôbec založil toto fórum a chýbajú mu elementárne znalosti o tom národe (mimochodom sú to len európania žijúci na inom kontinente) akurát s inými hodnotami, ktoré sa žiaľ dostávajú aj sem...ale všade sa nájdu aj super ľudia, rovnako aj tam...
Nenazvala by som to "in". Skôr si myslím, že sa ľudia "prejedli" ich kultúry. "Hejtovať" všetko americké len preto, že je to americké samozrejme nedáva zmysel, ale nájde sa veľa dôvodov, prečo je znechutenie z USA opodstatnené.
Zopár:
- Kinder Vajíčko? Absolútne nie, nebezpečné! Zbraň 9 ročnému decku do ruky? V pohode, čo sa môže stať.
- Školský systém, v ktorom sa v piatej triede naučíte sčítanie a odčítanie, ale ak sa rozhodnete ísť na univerzitu, zadĺžite sa do konca svojho života a možno aj do konca života vašich detí.
- Mentalita typu "Som najlepší a všetci okolo mňa sú nuly", ktorá vychováva ďalšie a ďalšie generácie arogantných idiotov.
- Ich Kresťania a Kreacionisti. Oproti nim sú tí na Birdzi len skupinka inteligentných a tolerantných ľudí. Ja len dúfam, že Kreacionizmus sa nedostane aj do Európy, lebo by to znamenalo taký úpadok inteligencie, aký ľudstvo ešte nezažilo. God bless America!
@cold ja mám pocit, že Amerika je nejaký zvrátený sociologický pokus na ľuďoch, v oblasti psychiatrie sa tam narobilo tiež strašne veľa bordelu, ich stravovanie je zväčša úplne hrozné, aj hnutie hippies bol len jeden neuveriteľný omyl, tak ako vojna vo Vietname, kvôli ktorému vzniklo...potom dobrotky ako Thalidomide, Prozac, úžasne mocný farmaceutický priemysel, rovnako majú najviac väzňov na svete na počet obyvateľov, a to nevravím o tom, že za prezidenta Reagana mohlo byť zastavené šírenie HIV/AIDS...
Staci si precitat prikladny prispevok prikladneho narodovca hadimistra a hned ti je jasne, aka konkretna skupina "inteligentnych" ludi hejtuje USA .
Problem solved.
@rapid vkuse sam seba presvedcujem o tom ze na hlupych ludi ktori bohuzial nemaju od prirody velmi vysoke logicke iq a teda nechapu suvislosti nemam reagovat.. nakolko oni(ty) skratka tie suvislosti nepochopia, pretoze je to nad ich chapanie.. avsak ja som tiez kkt ze sa nestale od takychto hlupakov necham vyprovokovat
@hadimistr neviem, tie tony zdegenerovaných a mŕtvych ľudí mi nepríde moc ako víťazstvo, americké jednotky sa podľa môjho úsudku vrátili akurát preto, že nezvládali partizánsky vedenú vojnu zo strany Vietnamu a perfektnej znalosti tamojších obyvateľov, v USA im zatiaľ zopár ľudí nasľubovalo expanziu mysle vďaka LSD, meskalínu a vlastne konzumácii obrovského množstva drôg...veď aj Hunter S. Thompson to pekne opísal a skritizoval, žiadna expanzia či revolúcia myslí tam neprebehla, škoda...aj keď to musela byť neuveriteľná energia sálajúca z tých tisícok protestujúcich...ale to je len môj názor... nič viac...
@20@21 presne s tymto nazorom sa stotoznujem, nemam rada Ameriku a ani nikdy mat nebudem...a Ukrajina je len ich dalsi pokus ako sa dostat do Europy...
Podľa mňa sa už ľudia presýtili amerikou a hľadajú niečo nové. Aj veľa mladých ľudí si napr. vyhľadáva hudbu a nepočúva rádiové americké podsongy. Potom USA stále vedú nejaké vojny vo svete - Afganistan, Irak, Lýbia, Juhoslávia, Kosovo, Sýria...pritom ich vojensky žiadny regulérny štát na svete nikdy nenapadol. Samozrejme, každému normálne zmýšľajúcemu človeku dopne, že im ide o nerastné bohatstvo, najmä ropu, keďže na rope majú postavený dollár. O krajiny bez nerastného bohatstva alebo nehraničiace krajiny s Ruskom sa nikdy zaujímať nebudú. A potom sú tu aj hejteri amerického bežného života - prežierania sa, multikulturalizmu, giet vo veľkých mestách, vlastnenia strelných zbraní vo veľkom a iné ...
Určite nemôžem súhlasiť s názorom, že Slováci žijú americkým spôsobom života. Okrem toho je veľmi tažké porovnávať slovenskú 5,5 miliónovú mentalitu s obrovským mixom kultúr, náboženstiev a rás v celých Spojených štátoch.
@21 práve naopak pijú omnoho menej ako Európania a zákaz podávania alkoholu mladistvým do 21 tam funguje narozdiel od Slovenska, zatiaľ čo tu chlascú 14 roční 40% vodku tam 19 roční 3% pivo inak je to ale zovšeobecňovanie... no štatistika nepustí a moje vlastné skúsenosti už vôbec nie ....inak sa k tým ostatným pi*ovinám ani vyjadrovať nebudem... je smutné že slovenskí národniari su vo veľkom množstve takí ako ty ,považujem sa za patriota no na slovensku je to skôr na hanbu vďaka takým ako ty, v tomto by si si mal brať za vzor Americký štýl kde sú hrdí za to, že sú Američania
p.s. nemusím USA kvôli ich zahraničnej politike a udalostiam po 11. septembri
@cold v piatom ročníku na ZŠ som mala spolužiačky z Chicaga, Il a Greenwichu, NY (ich rodičia sú Slováci ktorí išli v dvaciatke do US a občasne sa vracajú na SR) a čo sa týka matematiky, boli na tom oveľa lepšie ako žiaci u nás o tri triedy vyššie, k tomu do školy nastupujú o jeden rok skôr ako my a ich školský systém je tak prebytý modernou technológiou A čo sa týka mentality, z vlastných skúseností by som to rozdelila 50/50, niektorí sú doslovní pohŕdači a niektorí si uvedomujú že Americans suck
@rapid sak akoze ma to nieco do seba niektore ale to ako sa spravaju a rozpravaju je no divne proste neviem si predstavit ze by sme tu teraz tak zacali rozpravat ze "o moj boze o moj boze" furt alebo "chcel som tym povedat ze je to tak chapes myslim tym ano je to tak ano chapem ta" ... no proste ako dementi rozpravaju ani neviem co vlastne chcu povedat
Ešte pred pár mesiacmi som z celej duše nenávidel američanov(USA)vrátane slavikov, nie tak ani za to , čo porobili so svetom, ale zato, že vedú pohodlný život, teda že, spotrebujú 3x viac ako vyprodukujú, že žijú na úkor ostatných štátov, dalej ich chovanie, to ich vyhukovanie, to že sú silno veriaci a veria, že boh im dal právo vlastniť zbrane a používať ich, nenavidel som ich aj zato, že napr. žena s dietatom v aute omyllom odbočila na ulicu so zakázaným vjazdom, pretože ta ulici vieda k bielemu domu a ochranka to auto roztrielala a osadku zavraždila, to že americké dokumenty, vychvalujú len to čo je americké, i keď to nieje pravda, celkovo sa radi vychvalujú, no a pri Ukrajinskej kríze som si uvedomil, že zato americký lud vlastne ani nemože, pretože to čo sa deje s ukrajinou a celkovo s europou, je spôsobené americkou vládou a nie ludom, USA vláda, robí nevedomky pokusy na vlastnom obyvatelstve,. Samotné noviny v NY kritizujú zahraničnu politiku USA aj samotní američania, ale sú bezmocný tak isto ako my, takže to čo nam tu dávajú médiá zožrať že agresor putin polroka invazíruje do ukrajiny máme len mi europania. Takže z mojej strane preferujem nenávisť voči americkej vláde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@1 nemýliš si životný štýl s životnou úrovňou?
raz by som tam chcela ist na vylet ✈
A jediné čo mi na nich vadí, okrem toho že robia policajta, je ich absolútna neekologickosť
proste ked sa pozries na vojny ktore momentalne su alebo boli za posledne roky, teraz ukrajina, izrael-palestina, predtym napriklad zvrhnutie kadaffiho v lybii, predtym este husajna v iraku, daleko do zadu vietnam, toto vsetko americania rozputavaju koli tomu ze tieto krajiny su bohate na nerastne suroviny, ktore maju obrovsku hodnotu(najma ropa) no a americania sa hraju na to ako im ide o celosvetovu demokraciu, pritom to vobec nie je pravda, chcu ovlôadat vlastne celu planetu a krajinu po krajine takto napadaju(teda krajiny kde je najma ropa ako pisem vyssie), zidia preto lebo najvyssie pozicie v usa politike a nad nou(ani v usa samozrejme nevladnu politici ale ludia, miliardari ktori ich ovladaju) su zidia.
mohol by som este dlho pokracovat.
Ale tak ja si rád zahejtujem aj na Rusko
Zopár:
- Kinder Vajíčko? Absolútne nie, nebezpečné! Zbraň 9 ročnému decku do ruky? V pohode, čo sa môže stať.
- Školský systém, v ktorom sa v piatej triede naučíte sčítanie a odčítanie, ale ak sa rozhodnete ísť na univerzitu, zadĺžite sa do konca svojho života a možno aj do konca života vašich detí.
- Mentalita typu "Som najlepší a všetci okolo mňa sú nuly", ktorá vychováva ďalšie a ďalšie generácie arogantných idiotov.
- Ich Kresťania a Kreacionisti. Oproti nim sú tí na Birdzi len skupinka inteligentných a tolerantných ľudí. Ja len dúfam, že Kreacionizmus sa nedostane aj do Európy, lebo by to znamenalo taký úpadok inteligencie, aký ľudstvo ešte nezažilo. God bless America!
pokial si stale myslis ze je to sllepy fanatizmus tak ty si hlupy,slepy kkt
Problem solved.
o tom ci vstanem z postele dnes ci az v nedzelu, brekeke
A možno za Japonskom a Koreou je to jedna z mojich najobľúbenejších zemí Hlavne kvôli NBA!
p.s. nemusím USA kvôli ich zahraničnej politike a udalostiam po 11. septembri
Pokiaľ tam mám pozvánku all inclusive zadarmo, ešte aj milovať môžem~
Seriózne?