som nasiel jeden zaujimavy text co niekto napisal a ten clovek to akoze mysli vazne (ale ja hovorím nech berú čo berú chcem to aj ja! alebo mozno radsej nie )
Takže pre mňa Zlatá milá mačička bez úst skončila ...
Pýtala som sa kňaza exorc
jak ľudia dokážu obrátiť pravdu podľa seba, nestíham sa diviť, vzniklo to ako nevinný dôkaz viery a teraz je s toho satanizmus, svet ide do sračiek celých
"skontaktovali s padlým anjelom, s ktorým uzavreli dohodu, že démon uzdraví dieťa, ale matka dieťaťa vytvorí módnu značku, ikonu, skrze ktorú pomôže démonovi ľahšie vstúpiť do detského sveta" toto by chcelo sfilmovať
to čo je .... ja som mega fanynka tejto "mačičky bez úst" a je mi totálne jedno ako to údajne vzniklo a tieto hovadiny, čo sú tu popísané. je to moja závislosť a vždy aj bude aj keď nemá ústa
prehnané...diabol sa skôr ukrýva v zlých skutkoch, psychopatizme dnešného sveta ako v nejakých symboloch a dieťa aj tak v tom vidí len mačku, aj ked podľa mna je tá mačka gýčová, ale nezakazovala by som ju...už vidím rodičov, ako vysvetľujú svojmu decku teorie o exorcizme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nemam slov
nemam slov
nepridalo mi to koment
kks, keby boli pat a mat znamejsi, este aj z nich by spravili satanistov
a ja len-čo ti peče?
a nahodou to s tym predavanim a zvykanim na cicusky, ma argumenty
ale musím uznať, že keď vidím dievčatá 15+ ako sú posraté z hračky pre 5ročné deti, tak... ale radšej nič