@dzusik2024@8 topánky vždy čierne kožené.
V lete mokasíny.
Jeseň-jar polobotky v štýle derby. Alebo chelsea boots keď je chladnejšie.
V zime kotníkové topánky (ale nie masívne. Podrážka do 3cm. Musia byť elegantné a také, aby sa dali nosiť aj k saku. Žiadne zateplené boty alebo čo. Pre krásu sa trpí)
@dzusik2024@15 dnes som preležal celý deň v posteli. Liečil som si opicu zo včera (lacný merlot fuj). Prebral som sa okolo obeda, pozrel Chelsea AstonVilla a išiel nakúpiť. Samozrejme som sa na to vhodne obliekol. Čierny zimný raglán s nádychom zelenej. Čierne nohavice. Čierne kotníkové topánky. Čierne sako. Čierne kožené rukavice. Aj dušu som mal čiernu. Aj pohľad. Všetko bolo čierne a tmavé. Bolela ma pri tom nakupovaní hlava. Musel som si kúpiť tabletky ibalgin, ktoré sú paradoxne ružové. Rozmýšlam, či som si nemal kúpiť radšej čierne uhlie.
Hm, neviem. Asi nejaká športová elegancia či elegancia, košele, aj oblek (najmä čierny a pekna kravata), kabát. A veľmi sa mi páči aj, keď je to oblečenie niečím obzvlastnene, napadite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A nepáčia sa mi chlapi v mokasínkach s trojštvrťovými obtiahnutými nohavicami s pukmi
V lete mokasíny.
Jeseň-jar polobotky v štýle derby. Alebo chelsea boots keď je chladnejšie.
V zime kotníkové topánky (ale nie masívne. Podrážka do 3cm. Musia byť elegantné a také, aby sa dali nosiť aj k saku. Žiadne zateplené boty alebo čo. Pre krásu sa trpí)
My sa tu bavíme o mužoch. Odpovedám ti z jinovej časti mojej osobnosti (ako žena)
Sako
Tričko do večka
Nepáči, čo ja viem, závisí…keď je pekný chlap, pristanu mu aj tepláky, keď škaredý a neatraktívny, aspoň tu dobrú a kvalitnú košeľu a sako ocením
Hlavne ak košeľa, tak rukávy vykasané, čierna je najlepšia.
Milujem flanel a ľan.
A už to mnohé napovie