mate vztah a zacne vas srdce tahat k dakomu inemu,co by ste urobili pocuvli by ste srdce a isli by ste za novou laskou alebo pocuvli rozum (hlavu) a zostali pri "istote" starej laske s ktorou ste prezili vela pekneho .....
no popravde nedavno sa mi to iste stalo, presne ako pises a vybral som si to kam ma srdce tahalo ako pises. Sice so starou som nebol dako extremne dlho, ale nebudem tu rozoberat preco som to skoncil, ale mozem povedat, ze som velmi stastny a nelutujem.
ak lubis oboch tak neopustaj toho koho teraz mas... nevim kolko spolu uz chodite ale ak je to viac ako rok, tak to uz musi byt poriadny vztah... stalo sa mi daco podobne...aj tak si urobis po svojom ale kym daco spravis tak si poooooriadne premysli...
podľa mňa je zasa možné lúbiť dvoch súčasne ...a kedže srdce kričí až moc nahlas, tak je veľmi ťažké zapchať si pred ním uši a nepočúvnuť ho...ale malo by sa trochu poradiť aj s rozumom, inak to môže dopadnúť dosť zle
no ja by som svoju lasku nikdy neopustil...raz som to spravil a lutujem to doteraz...proste ked niekoho lubis neda sa len tak zalubit do niekoho insieho...neopusti toho koho milujes pre toho kto sa ti paci, lebo ten co sa ti paci ta opusti kvoli tomu koho miluje
musis predsa len k jednemu z nich citit viac ako k druhemu,k jednemu ta vzdy taha viac,nikdy to nie je narovnako...ja by som isla za tym,alebo ostala s tym s ktorym mi je lepsie,neveru by som do toho urcite neplietla...bud jeden alebo druhy,naraz urcite nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ako mozes lubit oboch??
chod si za tym novym a dufam, ze ten ta potom posle do piči koli inej
A odpoved...Ja by som pocuvla svoje srdce