je to kamosov bracho, a v poslednej dobe sme sa viac skamaratili..chodime spolu von alebo sme u neho..zistila som ze som sa do neho zalubila,a dost.. lenze on je cudny,niekedy je uplne mily,a niekedy zase taky m
Tiez by som tomu nedavala velke sance, vacsina 18rocnych chalanov by na vztah 14 rocnu nechcela. A to, ze sa k tebe tak divne sprava je toho dokazom.
Ale nikdy nevies, takze skus sa na neho opytat svojho brata, ze co si o tebe mysli, ako ta bere a podla toho sa rozhodni. Aj ked na chodenie a lasku mas este cas...
@26 ano vravim to...a bol som len raz z jednou a to bolo kurva na n-tu...to je ich chyba ze sa kurvia ved ja som ju nenutil aby ma vyfajcila sama ma zbalila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Podľa mňa ser na neho keď je taký výbušný a premenlivý aj tak si nebudete rozumieť.
adulicek01: mal 18, ale poviem ti otvorene ze sa sprava na 15
Maj sa!
Nechem maľvoať čerta na stenu ale u 18 ročného nemáš šancu - keby že má aspoň toľko ako ty tak to e iné.
mozno by ste sa mali porozpravat, ale najprv by si sa mohla porozpravat s bratom. aby si s nim nemala nahodou potom zbytocne problemy
Ale nikdy nevies, takze skus sa na neho opytat svojho brata, ze co si o tebe mysli, ako ta bere a podla toho sa rozhodni. Aj ked na chodenie a lasku mas este cas...
ale maate asi vsetci prafdu,mfp