Soz seci chalani...ale ja niekedy naozaj neviem co si mam o vas mysliet...ako ja viem ze ani ja nejsom dokonala ale preco ste az taky iny..neviem niekedy robite to co by som neurobila ja nikdy..mozno iba ja a z vasho hladiska je to asi v poho a myslite si
niektorí chalani sú naozaj divný...proste ako keby ani city nemaliii...mi to tak príde..že takí bez emócii...a niekedy fakt..proste..ste nevyspytateľní...mno ale to asi aj my pre vás.. ..takže to je fifty fifty
@0 vies, niekedy si presne to iste hovorim o babach. Ako niekedy dokazu byt tak hlupe, nechat sa tak hlupo oklamat, alebo jednoducho robia niektore veci, ktore by mna nikdy nenapadli-ako ty hovoris. Tak to proste je, kazdy mame svoje, nikdy sa nepochopime uplne, ale navzajom sa potrebujeme ..
a nebolo by to prilis nudne a jednoduche, kebyze su ako my? podla mna ano... ak chces chalanov rovnakych ako baby, najdi si homosexualov ( nic proti samozrejme..btw, su to skveli ludia)
@15 ...to nie je o baveni sa na velkych a silnych "čavošov"....vsetko j etake jednoduche a pritom takzz ezlozite...jednoducho sme muži.... ja zase nikdy nepochopim vas....a aj napriek tomu jednu z vas budem milovat do konca zivota a ci tato...podla vas hnusna a bezcitna vlastnost..alebo nejaka ina typicka pre nas...bude na osoh...a tak to je aj s vasim spravanim, kt. ja neviem pochopit, ale mnohokrat mi bolo a dufam ze aj bude na pomoc...
@0 radšej nemysli nič ... keď si prišla na takúú novinu že dievčatá a chlapci sú rozdielny tak gratulujem supeeeer už bolo na čase ... ale trápna téma také rozoberať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw. @0 mas 14, a zaujima ta tato otazka?