Všetko sa to na mňa zosypalo naraz...Som sama doma, až do nedele, chorá, nemám, ale fakt absolútne nemám hlas, s priatelom kvoli tomu neviem ani telefonovať, žiadny z mojich kamosov nie sú práve na pokeci, strašne sa nudím a neviem ako sama zaspím... p
ha, nasi sli na chatu znamym, zabijacka a klobasy a orava a tak...teraz som mohla byt u kamosky a potom sama doma...ale namiesto toho som teraz u babky...
7.- ne neviem...v žiiiiiiiiivote som nebol prechladnutý...
Ja idem v pondelok na pohreb tak prepáč že mi tento tvoj pseudoproblém pripadá smiešny. "boooože jaaa sa nudiiim, staaaašny vííííkend"...sa uvedom radšej čo máš a bud za to rada lebo ani to mat zajtra nemusíš.
ja som tiez chora, mam plny nos a rozpravam hrozne ...ale idem von aj tak tak co ja viem... skus si najs nejaku zabavku... hraj hry to je pekna strata casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
house party si urob ty...
Ja idem v pondelok na pohreb tak prepáč že mi tento tvoj pseudoproblém pripadá smiešny. "boooože jaaa sa nudiiim, staaaašny vííííkend"...sa uvedom radšej čo máš a bud za to rada lebo ani to mat zajtra nemusíš.