Akurat pozeram v telke rodinne pripady...a je tam story o tom jak si synacik nasiel hluchonemu priatelku a rodicia sa s tym nevedia vyrovnat...
Ako by ste na ich mieste reagovali Vy?
Nič nezvyčajné, že priority rodičov sa nehodujú s prioritami ich detí. Vedel by som si predstaviť dôvody, pre ktoré by aj mňa znepokojoval výber partnerky môjho dieťaťa, ale toto medzi ne nepatrí.
poznám prípad, kde sa otec nevedel zmieriť s tým, že jeho dcéra si zobrala nevidiaceho muža za manžela, a dokonca ju odpísal zo svojho života...
po nejakom čase u nich doma v kotolni vybuchol kotol na plyn a "otecko" oslepol ...
ja tomu hovorím a je to teda každému známe, Božie mlyny melú pomaly, ale isto...
láska je najväčší dar od Boha a mal by si preto sakramensky každý rozmyslieť či svojim konaním - bránením neublíži nielen druhým, ale aj sebe v jej naplení....
Keď človek žije vo svojom komforte, nepozná veci, ktoré ho práve stretli, tak prirodzene má strach...
Dôležitejšie je ako to potom budeš brať. Takže veci, ľudí treba chcieť rozumne spoznávať namiesto nerozumného odsudzovania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kazdy ma pravo na svoju lasku a stastie bezohladu nato kto si co mysli...
po nejakom čase u nich doma v kotolni vybuchol kotol na plyn a "otecko" oslepol ...
ja tomu hovorím a je to teda každému známe, Božie mlyny melú pomaly, ale isto...
láska je najväčší dar od Boha a mal by si preto sakramensky každý rozmyslieť či svojim konaním - bránením neublíži nielen druhým, ale aj sebe v jej naplení....
mne to nevadilo... teda ale, keby to bolo nejakým spôsobom dedičné, nadšená by som nebola
Dôležitejšie je ako to potom budeš brať. Takže veci, ľudí treba chcieť rozumne spoznávať namiesto nerozumného odsudzovania...