Prosím vás, máte niekto skúsenosť s Hennou??? Vraj je to prírodná farba, ale počula som aj, že ak si s ňou raz zafarbím vlasy potom musím používať len Hennu, lebo by mi to mohlo nejako zreagovať. Mám dlhé vlasy, preto zvažujem radšej poriadne, čo a ako. Ď
Ja som spokojná ale tiež sa obávam toho,že raz by som chcela inú farbu a možno to nepôjde ale poznám babu čo v pohode po henne farbila chemickou a nič zlé sa nestalo
1. ak dáš kvalitnú hennu, nezbavíš sa jej tak ľahko
2. kombinovanie chemickej a henny sa neodporúča, zvlášť nie pri drastickejších odfarbovaniach a podobne, každopádne ak tomu necháš nejaký odstup, nemalo by sa nič stať. Len to radšej netreba robiť až tak často
3. podľa mňa to nesmrdí, má to charakteristickú a výraznú arómu, ale značne príjemnejšiu ako smrad z chemických farieb
4. rátaj s tým, že ti henna vlasy nikdy nezosvetlí, len naopak
Ja som mala henu raz a asi by som si už viackrát nedala, jedine keby som chcela len nejakú jemnú premenu farby nebolo to akože nič hrôzostrašné, no keď sa farbím, chcem aby to bolo vidno...
A vôbec som nečakala takú dlhú dobu pred a po hene s farbením normálnou farbou a vlasy mám relatívne v poriadku
S Henou mam super skusenosti akurat že mi vydržala tak 2-3 dni " postupne ako sa mi to vymyvalo mi vlasy začali naberať zeleny odlesk z čiernej heny. Neviem či je to tou nekvalitou alebo čim.. Chcem vyskušať kvalitnu Henu z Egypta ktora sa nevymyje tak rychlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
1. ak dáš kvalitnú hennu, nezbavíš sa jej tak ľahko
2. kombinovanie chemickej a henny sa neodporúča, zvlášť nie pri drastickejších odfarbovaniach a podobne, každopádne ak tomu necháš nejaký odstup, nemalo by sa nič stať. Len to radšej netreba robiť až tak často
3. podľa mňa to nesmrdí, má to charakteristickú a výraznú arómu, ale značne príjemnejšiu ako smrad z chemických farieb
4. rátaj s tým, že ti henna vlasy nikdy nezosvetlí, len naopak
a henna je moj milacik. ale dnes som pouzila chemiu.
A vôbec som nečakala takú dlhú dobu pred a po hene s farbením normálnou farbou a vlasy mám relatívne v poriadku