Dnes mi prišla henna, ktorú som si objednala z netu (henne color). Dosť som o jej príprave čítala, len chcem ešte nejaké rady. Akou teplou vodou ju mám zaliať? A ako dlho ju mám nechať v miske zaliatu, kým ju dám na hlavu? Mám už priprav
Zalievam vriacou vodou a na hlavu dávam čo najhorúcejšiu. Pridávam len čierny čaj a občas červené víno a nechávam si to na hlave celú noc. 4 hodiny by teoreticky mali stačiť, ale ja by som ti poradila, nechať to tam dlhšie.
Podľa toho akú máš farbu, niektoré farby (myslím že blond a čierna) sa aplikujú hneď po tom ako ich zaleješ, niektoré sa musia nechať odstáť dlhšie aby sa uvoľnili farbiace pigmenty, čo sa týka teploty vody platí čím teplejšia tým by ti mala silnejšie chytiť a čím chladnejšia tým má lepšie regeneračné účinky, pozri si ten leták čo je k tomu ..Ja som to nechala 3 hodiny odstáť a 3 som to mala na hlave a bola som dosť prekvapená ako silno mi to chytilo, ak nechceš zažiť šok ako ja tak by som si to na tak dlho nenechávala, ale ako vravím, všetko záleží od kvality a farby vlasov akú máš teraz a akú hennu si chceš dať, keby dačo TS
@barbora303 Ja mám gaštanovo hnedú A zaliala som ju horúcou vodou (tak 80- 90%, trochu som ju nechala odstáť, kým som ju zaliala), pridala som polovicu citróna a lyžičku oleja A po 5 minútach som si to dala. Teraz to mám na hlave a som strašne zvedavá na výsledok Ale mne by sa tam nič nemalo pokaziť, lebo pôvodnú farbu mám hnedu, akurát sa mi zmení odtieň
ja som si kupovala medenu cize som si do toho davala skoricu a papriku cize podobnej farby aku som chcela dosiahnut a zalievala som to rovno vodou ako sa prevrela v kanvici a nechala odstat 2 - 3 hodiny a potom to mala na hlave 5 hodín.. ale odporúčam to nechávať dlhšie kludne aj 10 ci viac ved to neuskodi.. ale nikdy som si nevedela zvyknut na ten slamovy smrad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
4 hodiny je fajn, väčšinou síce nechávam dlhšie, a farebný rozdiel v tom veľmi nie je