ja som mala hennu normalne z drogerie, stala asi do sto korun...a bolo to uplne nanic, vobec mi ta farba nechytila a nezdalo sa mi ze by som mala nejake krajsie, zdravsie vlasy...
henna je dobrá na ešte nefarbené vlasy to je pravda alebo aspoň počkať take dva mesiace, pred aj po henne, farebné výsledky niesu nejaké extra veľké, ale dobre chytá na svetlejšie či plavé vlasy, ale zase také tmavohnedé by boli po čiernej henne čierne, zlepšuje stav pokožky a znižuje padanie či mastenie vlasov, to je asi všecko čo ma teraz napadlo
Milá Sunnyday, ak ti to ešte pomôže, vzhľadom na to, že forum je už staršie, henna je dostupná aj v drogériach, ale nie je to pravá prírodná, pridávajú tam nejaké látky, ja si kupujem hennu vždy priamo v krajinách kde sa aj pestuje alebo sa tam aspoň dováža prírodná, bez prídavných látok.
Ak si chceš vlasy aj hennou farbiť, najlepšie chytá na blond a dodáva vlasom také oranžovo-červené odtiene, až do hneda. Keďže je prírodná, odfarbovať sa ňou vlasy nedajú, ako balzam na vlasy je výborná, ale ako hovorím, to čo dostaneš u nás v drogériách nie je tak kvalitné. Ak si navyše kupuješ prášok, treba vedieť urobiť dobrú konzistenciu, aby bola účinná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ak si chceš vlasy aj hennou farbiť, najlepšie chytá na blond a dodáva vlasom také oranžovo-červené odtiene, až do hneda. Keďže je prírodná, odfarbovať sa ňou vlasy nedajú, ako balzam na vlasy je výborná, ale ako hovorím, to čo dostaneš u nás v drogériách nie je tak kvalitné. Ak si navyše kupuješ prášok, treba vedieť urobiť dobrú konzistenciu, aby bola účinná.