Hoooj ľudia!Som tu nová,no chcela by som sa s vami poradiť.Mám sa tak trochu rozhodnúť...a problem je,že mama ma nechce podporiť v tom čo chcem,v herectve.Máte tu niekto takých rodičov ako ja?Čo by som mala podľa vás robiť?Poprípade poraďte dobrú konzervu
Ak si myslíš,že máš talent,tak skús talentovky,nič zlé sa nestane,maximálne ťa neprijmu a budeš vedieť,že tadiaľto cesta nevedie a sústrediť sa na niečo iné.
rob, čo ťa baví, lebo ty máš kľúč k svojmu srdcu, rodič sa ťa snaží chrániť, ale pritom nevie pred čím. Rozhodne sa do toho pusť. Či si v tom dobrá, alebo či ťa to bude baviť, to pochopíš časom. Ak sa chceš presadiť ako herečka, rozhodne by si mala začať tvoriť nejaký vlastný "program", ak ho ešte nerobíš.
Jasné, že máme. Ale skús. Vždy skúšaj to, po čom túžiš. I keď si si možno nie úplne istá, ale čím skôr vyskúšaš, tým skôr zistíš, či ťa mozog klame a prezlieka sa za srdce.
Ďakujem za rady ľudia :3
Inak,s kamoškou a tak sme sa bavili,že taký youtube kanál alebo tak,by tiež mohol zohrať rolu 'na mojej ceste'...lenže niesom naivná a viem,že nato treba veľa času a aj financií...takže,som sama zvedavá...no ako hovoríte aj vy,minimálne skúsiť sa oplatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak,s kamoškou a tak sme sa bavili,že taký youtube kanál alebo tak,by tiež mohol zohrať rolu 'na mojej ceste'...lenže niesom naivná a viem,že nato treba veľa času a aj financií...takže,som sama zvedavá...no ako hovoríte aj vy,minimálne skúsiť sa oplatí