Ahojte. Chcem sa spýtať či niečo také existuje a keď áno, kde to v Bratislave nájdem? A nemám na mysli automaty a pod., ale normálnu herňu pre hráčov pc hier....
ked tam prides prvykrat, musis sa registrovat pri bare, povies zene aky chces login a das jej obciansky a 5 eur, k tomu dostanes zadarmo kofcu alebo mineralku a potom ides schodami dole a mas tam miestnosti, sadnes si k pc, lognes sa (vyberes si nejake heslo) a za 1,40 e mas hodinu
@6 wau to je super tak už viem kde hráči balia dievčatá
My sme mali v meste herňu takéhoto typu ešte keď som bol malý. Lenže vtedy moc dobré hry na PC ešte neboli (ako boli ale skoro nikto ich nehral asi) preto tam boli len samé PS 2 a bola to taka menšia uplne tmavá miestnosť A som tam chodil s kamaratmi si zahrať take snežne skútre proti sebe furt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.facebook.com/StormGameClub?f...
My sme mali v meste herňu takéhoto typu ešte keď som bol malý. Lenže vtedy moc dobré hry na PC ešte neboli (ako boli ale skoro nikto ich nehral asi) preto tam boli len samé PS 2 a bola to taka menšia uplne tmavá miestnosť A som tam chodil s kamaratmi si zahrať take snežne skútre proti sebe furt..