To v poslednej dobe nič poriadne nevyšlo ? alebo už strácam prehlad ? Dajte prosím vás námet čo mam hrať, niečo čo vás fakt pobavilo a pri čom ste vedeli presedieť dni.
@makiri a co take by mal vonku robit? ja v mojom veku si uz neviem predstavit ze by som s nejakou partou pobehoval po vonku a robil s nimi bordel...obcas sice zajdem do krcmy, klubu, na party, festival alebo niekam vyrazime s chalanmi ked mame vsetci volno ale inak sa mi strieda uz taky osvedceny streotyp...praca > spanok > pc a tak stale dokola..
@tommy851 no a k teme...kup si nintendo...ono ako jedine ponuka kopec originalnych hier a nie ako hry na pc/xbox/ps3 dokola sa opakujuce kokotiny teda cest vynimkam..
@mirka7 vieš zlata moja možno vy 14 -ročný mate prázdniny no ja makám od pondelka do piatka a keď máš voľno akurát do 12 obedu tak ti môže bit jedno že su prázdniny a vonku 40
@makiri nie ďakujem mam rad kľud a som sam sebe pánom nepotrebujem sa viazať a nie to ešte sa niekomu prispôsobovať. A hlavne mam peniaze a nehodlám o ne prísť
@tommy851 metro last night, ak mas ps3/ak je nejaky funkcny emulator tak si zahrj urcite the last of us. Minimalne ta druha by ti mala vystacit na par dni+mas tam aj multiplayer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
choď von, preboha, veď sú prázdniny, nájdi si niečo lepšie ako sedieť za kompom
uz mesiac len tak sedim pri pc
dotu, lol, wot, wow
nove hry ani ja moc nepoznam skus popozerať na steam-ku
neviem jaké hry máš rád
BF 4
Call of duty : Ghosts
GTA 5
toto ti nestaci po lete co vyjde? O_o
@tommy851 no a k teme...kup si nintendo...ono ako jedine ponuka kopec originalnych hier a nie ako hry na pc/xbox/ps3 dokola sa opakujuce kokotiny teda cest vynimkam..
Watch dogs ( môj favorit )
GTA V
BF4
AC4
Atd...
» www.sector.sk/recenzie...
ale ja tiež čakám na čosi novšie bo som už všetko,čo som chcel preśiel
Just caus 2
GTA IV
Bioshock infinite
Hitman Absolution
A odporúčam aj splinter cell conviction a splinter cell chaos theory .