Dnes nam to zacina, ak to teda dodrzia tak ako sa pise na imdb.com
Ja sa na to velmi tesim ! Uz som videl aj ukazkovy trailer. Len dufam, ze sa tvorcovia poucili z druhej serie a uz to tak neodflaknu ! To by ma fakt nakrklo. Podla vsetkeho by t
Sledujete to niekto. Teraz som zhliadol 5. cast, ale mam pocit, ze scnearistovi to dobre zajebava ! Kua, takto to zamotavat, som velmi zvedavy ako to rozuzlia, pevne verim, ze im na to tych dalsich 17 casti bude stacit a ze to neodflaknu taknym trapnym koncom typu - bum a setci su mrtvi ... :/
Heh, ludia dnes so mzmakol 4 casti, tretia seria je fakt rub tej prvej, vsetk osa obracia uplne naopak,, vykresluju sa tie najtemnejsie stranky kazdeho z Hrdinov, proste prve casti tretej serie su temné, pocmúrne, pesimistické... no som zvedavy, zajtra a este cakaju dalsie dve cast... ci tri uz ani sam neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pardon...
Inak aj ja to uz ocakavam, ale bojim sa sklamania... Tak isto jak v Prison Breaku
davaju dneska na markize hrdinov?
aj ja sa tesim..zajtra heroes, house, prison break a the big bang theory...yeah..
Mam poziadat admina o premenovanie diskusie?
Budem si to slovo pamatat !
tym prg myslis nejake torrent klient nie ?