Prosim, ako zistim heslo na facebooku
viem email, ale na gmaily uz neviem heslo, a telefonne cislo uz je nefungujuce, a fotografiu svojich dokladov posielat nechcem.. neviete to nejako ,,hacknut,, alebo cosi? Velmi by ste mi pomohli, dakujem
ja som mala také debilné meno na fb a nedalo sa mi to zmeniť a jediným východiskom boli kópie mojich odkladov, tak som preskenovala občiansky, orezala som ho tak že tam bolo vidno len meno a fotku a poslala a v pohode mi to zmenili..takže skús no
@pastelkabarbora ahoj, mozes mi prosim ta povedat ze kam si im to poslala? lebo mne sa raz stalo, ze mi niekto nahlasil ucet, a do tyzdna uz sa nanho vobec nedalo prihlasit, a vobec mi to nerozpoznavalo email ani nic.. :/
@alysia ja mam automaticke prihlasovanie takmer vsade ale zas ja mam pamat na cisla,kody a take srandy cize aj ked mam vsade ine heslo vsetky si pamatam preto mi to pride divne ze niekto zabudne rovno 2 hesla..
@lucy92 áno chápem ja si toho tiež dosť pamätám ale na kazdej stranke mam trocha ine heslo napr a potom to rozmyslanie hentam chcu dlhe heslo ( takze to obvykle heslo 2x ) a potom inde chcu cisla a tak to obvykle heslo + čísla a tak
inak typický ,,problém,, podľa seba súdiš ostatných, to že to máš ty tak, tak to neznamená, že takú dobrú pamäť majú aj ostatní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@smis btw cez co si na nete? mas zalozny notas?
» goo.gl/kp16mV...
inak typický ,,problém,, podľa seba súdiš ostatných, to že to máš ty tak, tak to neznamená, že takú dobrú pamäť majú aj ostatní