Ja mám 5 kombinácií mien. Ak viem, že som sa niekde registrovala, ale zabudnem to meno, tak tam skúšam všetky, určite to bude jedno z tých 5. No a heslo... Heslo mám úplne všade rovnaké, jedine na jednej stránke mám iné a na školskom systéme, lebo tam od nás profesor chcel, aby sme si dali kombináciu veľkých a malých písmen a čísel. Aj to mám zapísané, lebo by som to zabudla Ale ozaj nepochopím, ako si kamarát môže pamätať heslá, ktoré si kam dáva, lebo každé jeho heslo je kombinácia 15 znakov - veľké a malé písmená a čísla.
všade mám to isté. okrem fejsbúku, lebo tam som si ho po čase musela zmeniť kvôli bezpečnosti, či čo mi to tam napísali.... ale aj to zmenené je pohodbé. moja pamäť je dosť chabá...
ja mam vecsinou stranky v zalozkach a tam kde treba hesla tak ich v opere ukladam...a kedze som registrovany na my.opera tak tak je moznost si na ich server zalohovat vsetky zalozky i s heslami...taakze petko s tym problem nemaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Niekedy áno. Niekedy áno.
tak také podobné
inak moje heslo je jasne..