» www.bodypiercing.sk/piercing-photo-... prosim zahlasovali by ste pre mňa na tejto stranke? Dole v ľavom rohu stránky na nick Mrs.Original strašne vás o tom prosím je to veľmi dôležité aspoň pre mňa...Ďakujem
No ludia ja si raz zalozim plno uctov v roznych hrach , prihlasim sa do takychto sutazi a cele to tu zaspamujem aby ste za mna hlasovali , popripade klikli na link Ale nie taky uboziak zasa niesom ze Ale just dam ten hlas inej pretoze ty si ho podla mna nezasluzis
Pre niekoho je dôležité starať sa do iných lebo nevie čo od tej nudy robiť a pre niekoho zas súťaž aspoň sa nudím lepšie a pri tom aspoň neurážam ľudí ako ty...a neopotrebujem dalšie tvoje komenty...tak maj... do zajačej nory hh
@zotrwacnost Ooo ja sa do ludi nejak moc nestaram , ale komentujem , o tom su fora , vyjadrit svoj nazor dievca a ludi neurazam casto skor sa ich snazim na nieco upozrnit blbymi recami , ked vidim ake maju priority v zivote a aky su strasne mudry v niektorych veciach a toto nerobim od nudy , skor je to moje hobby Ale tak vidim ze ma riadne poznas uplne si ma odhadla (myslene ironicky ) A pravo komentovat ta si mi dala zalozenim tejto ankety takze tak ...
@zotrwacnost a mysli si o mne co chces dievca ja hovorim veci na forach tak ako vacsinou su a ako ich vidim ja o tom su fora , o subjektivnych nazoroch ,ale viem nazor zmenit a aj sa ospraveedlnit ak to prezeniem , popripade ak je to nutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
si tam suťažila?
no problem tak neprispievaj dik
Hej su tam extremne typi niektore... s masakernym ,,body tunningom" ale tak vyhraje ten kto sa viac snaži zohnať ľudi
Diks piercingyy..
?
Problém? tak si založ ja narozdiel od teba ti do toho pindať nebudem..čus
Pre niekoho je dôležité starať sa do iných lebo nevie čo od tej nudy robiť a pre niekoho zas súťaž aspoň sa nudím lepšie a pri tom aspoň neurážam ľudí ako ty...a neopotrebujem dalšie tvoje komenty...tak maj... do zajačej nory hh