Konecne sa dockam............. tretie pokracovanie High school musical s podtitulkom : senior years o niekolko dni dokonci svoje natacanie.po tom ju odovzda do svetovych televizii na prelozenie a v jeden den bude velka premiera.......... aj ked viem kedy
heheeee, a ja som dnes videla jednu už postaršiu dievčinu v tričku s high musical school názvom, to vôbec nie je dobrý film, peterkooo, iba pre mladšie kategórie je vynikajúci, priam pastvou pre oči , je to brutálny shit:/ a nechápem, ako môžu Američania (tí herci v takom veku) toto zvládnuť, ja by som sa psychicky zrútila, keby že po mne niekto chce, aby som hento robila, čo oni pred kamerou, to je des...
hmmmm...... ja som nepovedal ze zac efron je nadhera sveta.... ale nahodou maju dobre pesnicky klipy a vsetko ostatne....@12 nemas pravdu..... poznam aj ludi starsich ktori to maju radi.... a co take robia pred tymi kamerami???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov