nerobim si iluzie, prezident v USA je len dosadena babka a marketingovy produkt, ktory haji zaujmy tych, ktori mu pred volbami platili kampan...
napriek tomu by som volil Hillary Clinton, pretoze prezident USA ma v rukach velku moc, a vidiet takuto silu v rukach klamara, podvodnika, rasistu a psychicky nevyrovnaneho cloveka ako je Donald Trump, by vo mne vyvolalo nepokoj...
samozrejme je to moj nazor, a respektujem ze ma niekto iny...kazdy mame pravo na nazor, ale nie kazdy by ho vsak musel mat
Trump, lebo vie viac o ISIS ako generáli v armáde, má jedno z najvyšších IQ (nezáviďte), má všetky najlepšie slová a globálne otepľovanie si vymysleli Číňania aby poškodili konkurencieschopnosť USA.
Ako, pozrel by som si, čo by Trump narobil, možno vôbec nič, ale bojím sa zistiť Inak obaja nevhodní kandidáti, ale keď už , tak Hillary s veľkým sebazaprením.
@wayne ale ved Hitlery je este vacsi klamar, akurat v debate sa relativne krotila
Kazdopadne je to obycajna spina, ktora ma na svedomi stovky ak nie tisice zivotov (uspesne lobovala za rozne vojenske operacie po svete). Trump je podla mna len neskodny troll. Dokonca nie je ani len rasista (robi biznis v Cine, ma kopu kamosov cernochov atd), len neznasa chudobu. Ale to aj Clinton ako jeden z top politickych sociopatov USA.
Ak zvolia tú kravylu, tak sme v p... , ona chce okamžite rozpútať vojnubs Ruskom a postaviť všade základne, takže samá vojna...Donald chce len vyhodiť všetkých prisťahovalcov, ale potom by mal aj seba a mal by nechať krajinu indiánom
@wayne Clintonova je sucastou ruling class snad od vzdy. Mne pride, ze ona nie je ovladatelna, ale je ta co ovlada a manipuluje. Trump je biznisman a rozputavanim vojen toho mozes podstatne viac stratit ako parazitka Hitlery, ktora nikdy v zivote nic nevytvorila.
Uvidime co bude, kazdopadne si myslim, ze na tom az tak nezalezi kto vyhra. Amerika bude bombardovat aj nadalej.
Trump je milionár ako Putin, preto myslím, že sa vo funkcii zamerá na vyššie ciele. S jeho ráznym a priamočiarym vyjadrovaním by mohol dosiahnuť, čo chce. Je to silná osobnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
napriek tomu by som volil Hillary Clinton, pretoze prezident USA ma v rukach velku moc, a vidiet takuto silu v rukach klamara, podvodnika, rasistu a psychicky nevyrovnaneho cloveka ako je Donald Trump, by vo mne vyvolalo nepokoj...
samozrejme je to moj nazor, a respektujem ze ma niekto iny...kazdy mame pravo na nazor, ale nie kazdy by ho vsak musel mat
a ako je to s týmito dvoma?
Kazdopadne je to obycajna spina, ktora ma na svedomi stovky ak nie tisice zivotov (uspesne lobovala za rozne vojenske operacie po svete). Trump je podla mna len neskodny troll. Dokonca nie je ani len rasista (robi biznis v Cine, ma kopu kamosov cernochov atd), len neznasa chudobu. Ale to aj Clinton ako jeden z top politickych sociopatov USA.
Uvidime co bude, kazdopadne si myslim, ze na tom az tak nezalezi kto vyhra. Amerika bude bombardovat aj nadalej.
i'm just gonna leave this here...