Hip Hop prevalcoval dlho popularny Rock???????co myslite???
Myslite ze Hip Hop je viac zaujimavy ako Rock alebo ze sa lepsie pocuva???ktory z tychto stylov uznavate viac???Pci sa vam Ghoticky Rock ????................
nemyslim si ze by sa toto dalo nejak porovnavat, nikto nic neprevalcoval, kazdy si pocuva co chce....a na svete je aj tak viac rockerov.....len treba vediet kde hladat
ide o vec nazoru a vkusu.. ,ked niekto nerozumie tomu...nadava na to..bez naznaku pochopenia tak mi to prijde detske.. ..ani ja nehovorim na technodjov ze su sracky trapne.. ..takisto ani na rockove kapely.. .ked ma zaujme tak si vypocujem.. ..velice si potrpim na textovu cast pesnicky.. ..v tomto ak je dany interpret aspon na takej inteligencnej urovni jak je normalny dospely clovek a ma mi co povedat tak to pocuvam. ...nemam rad slang..pretvarku a ani to kockovanie..pocuvam rap.. ..pocuvam metal.. ..pocuvam operu..kazda hudba sa ma vie dotknut a ked niekomu vadi ze som isiel na koncert nejakeho interpreta co ho zrovna nemusi tak mi je tento jeho problem ukradnuty, tak!.. . .. pekny den
nemám rád hip hop ani rock, ale tak ako každý štýl má niečo každý do seba, každý je iný, každý je o inom. Porovnávať to v hociakej mierke je podla mna blbosť.
Nechapem zmysel podobnych diskusii... a doplnovat si sebavedomie s tym, ze "pocuvam tu spravnu hudbu"... je retardovane... A metal/rock podla mna nevedia vyjadrit emocie lepsie, ako ine zanre, ide o obsah, nie o formu
22,23 : Lol ludia, ved vsimajte troska moje vyjadrovanie a kde si pozrete profil tak by aj retardovanemu bolo jasne ze som to myslel ironicky. ....ach jaj
ja som jednoznačne za rock,aj keď si myslím,že tieto dva štýly by sa absolútne nemali spolu zrovnávať,pretože rock je skutočná hudba vačšinou bez akýchkoľvek umelých počítačových prímesí,ktorej Hip Hop nesiaha ani po paty
No treba uznat, ze hiphop sa strasne rychlo rozmohol a dostal sa takmer do vsetkych krajin a niekde som cital ze ho pocuva najviac ludi na svete a bol porovnany s podobnym osialom ako spravili Beatles a pod.
Na druhej strane Finsku a podobnym krajinam bude vecne dominovat metaaaaal
ci sa hip hop lepsie pocuva? a co sa na nom dobe pocuva? to ze si ti "umelci" seru do huby v kazdom slove? a ta hudba.. dokola tri minuty to iste.. jednoznacne rock.. a punk.. to ide tak pekne lahko do uska
18.flamerage - hmm vidno ze sa do hudby absolutne nerozumies .. pocul si vobec niekedy rock??? keby hej tak by si sa nikdy neopovazil napisat ze len busia do nastrojov .. vacsina rockovych muzikantov su skveli instrumentalni hudobnici ...a nikto z nas tu nie je hovado !!! nic proti hiphopu ale ako mozes tvrdit ze rock nema myslienku a nie je o zivote?? cital si si vobec niekedy text nejakej rockovej pesnicky??.... prepac akoze to ze nerozumies napr anglickym textom to nie je moj problem ...
18. a este ze sa tvaria ze robia hudbu??? akoze si si cital vobec co si pisal?? akoze prepac ale podla mna sa skor hiphoperi a hlavne slovenski sa tvaria ze robia hudbu ... prepac ale sediet pri pc a postlacat par klaves nahodit nejaky rytmus dokazem i ja .... takze prepac ale mal si niekedy v ruke gitaru alebo sedel si niekedy za bicimi?? tak podla mna to je hudba .. tak ked si to raz vyskusas az potom pis take hovadiny ze sa ti co hraju rock ze sa tvaria ze robia hudbu .... takze sa tu netvar ze sa do hudby rozumies .. pretoze o nej nevies absolutne nic .. a ides len s dobou
23. fragile ... mam na teba otazku myslel si to ironicky abo nie to ze rock/metal nevedia vyjadrit emocie lepsie ako ine zanre??, bo chcem ti nieco napisat ale radsej sa pytam dopredu zeby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu .. takze mozem ti na to neico napisat???
no takze 23. fragile.... ze nevedia vyjadrit emocie?? ha blbost .. kazdy ti predsa povie ze nejlepsie sladaky maju rockeri a metlaci ... a my chces povedat ze hiphop vie dat viac najavo svoje emocie?? sak rock je sama emocia
noo a aby som sa dostala k tomu o co tu ide na tomto fore ... takze urcite davam prednost rocku ... ako ked niekto ma rad hiphop nemam nic proti tomu nech si to pocuva .. ale nemusia to pocuvat aj vsetci ostatni ... narazam na pustanie hiphopu z mobilu v buse .. abo mat v aute pusteny hiphop na plne pecky a uuuplne otvorene okno ... nech si to pocuva ale nech neotravuje s tym ... a pokial ide o to co je lepsie .. tak ked si precitate vsetky tieto prispevky a urobite priemer tak to hovori za vsetko .. ja si myslim ze co je dobra hudba sa zisti az po dlhych rokoch ... akoze pochybujem ze si o 10 rokoch niekto spomenie na nejakeho rytmusa ci koho ...a rockove kapely maju fanusikov este aj takych co sa narodili az dlllho po tom ako skoncili s hudbou dokonca aj dllho po ich smrti a aj tak maju novych a novych fanusikov ...ako podla mna vela dnesnych deciek pocuva hiphop len preto ze to je in .. a to je hovadina ...a vsetko su to male deti rozumovo podla mna ..stacilo mi ked mi moja spoluziacka pustala jednu pesnicku hiphopovu kde tam nadavali na baby.. nadavali im do pi... a do ku... a ona na to jeeej jaka to je super pesnicka.... akoze vysvetli mi niekto co sa jej na tej pesnicke paci ked jej tam hovoria ze je to pi.. a ku... ??? ked mi to niekto vysvetli tak dakujem
Nepovedal som, ze nevedia, ale ze ide len o prostriedok na vyjadrenie A ak chces uroven hudby posudzovat podla sladakov Vacsinou ide o naliehave knucanie a lubivu melodiu... v podstate
Kamarat sa ma minule opytal, ci mu viem odporucit netradicny, neafektovany metalovy album s myslienkou a zostal som na pochybach
ja nechcem posudzovat uroven hudby.. len si spominal emocie .. a myslim si ze v sladakoch .. oprava v dobrych sladakoch citit najviac emocii.. a najlepsie sladaky su v rocku a v metale .. to je vsetko co som tym chcela povedat
hh ja tiez rock samozrejme XD myslim ze este dlho potrva kym hiphop rock prevalcuje... ale inak pluthoo presne to neznasam ked niekto pusti z mobilu v buse alebo v skole hiphop, akozeee mozno je to dnes "v mode" ale nie kazdemu sa to paci
pravdaže som na rock, ale radšej metal, hip hop neni žiadne umenie (hlavne nie na slovensku). teda myslím hudbu, grafity sú celkom pekné a breakdance je tiež zaujimavý
Ja som toho nazoru ze goth rock nie je rock, rock je stary dobry rock, proste deep purple, led zeppelin, black sabbath a pod.
A az kym nevymrie posledny clovek, ktory bude mat rad rock, rock tu stale bude a nebude sa ho dat prevalcovat tak isto ako sa neda prevalcovat ziadny iny hudobny styl, suhlasim so Zeminou.
Peter Piper predstav si ze na rocku je umenia kopa, asi si pocul iba komercne sproste skupiny o troch akordoch (ak vies co to ten akord je), pozri si napriklad klavesove sola z deep purple a pod. , to nevie zahrat kazdy.
Nenutim ta aby sa ti rock pacil ale tvrdit ze na tom nie je nic umelecke je az smiesne
myslim ze kazdeho osobna vec..ja znesem aj daco hip hopove ale skorej som za rok a take veci..ale zasa rada cekujem hip hopove tance..takze asi tak..kazdy ma rad ine
Sice pocuvam uplne iny styl hudby, ale keby som si mal vybrat medzi rockom a hip-hopom, tak definitivne plati veta: Hip-hop nech sa rychlo schova, my sme mladez metalova
Flamerage...neprehanajme, hip-hop je stale dokola to iste a nic nove
na žanru nezaleží , kto v hudbe vydí škatulkovanie žanru a podla toho ju hodnotí je chory, je to akoby maliar povedal že fotografie neznáša lebo to nie je umenie , tak mi pripada ked rocker tvrdí že hiphop nie je hudba , tak nech si vypočuje beastie boys ako krásne vedia hrať na živých nástrojoch kvalitný funk, hardcore a punk
Dalej hiphoperom ktorý tvrdia že neznašajú gitary ..To su ludia bez hudobneho sluchu pretože skoro v každej hiphopovej pesničke gitary su
hip hop je z mensej casti o muzike .. je to o tom co ti ten text hovori a ako slová znejú a do akej mieri su prirodzené ked niekto musí dlho rozmýslat nad textom tak to je poznat .. moja rec 4 ever najdite a vypocujte si .. :- moja rec - motivacia /2h+ - co valda nas/ h16 - neprestávam veriť .. je toho viac kontrafakt - počkaj tam na nás hore .. neodsudzujte vopred .. vypočujte si to
preco by mal hip hop prevalcovat rock? Nech si kazdy pocuva co chce a hlavne nech nepresviedca nasilu o svojom nazore nemyslim si ze sa styly budu navzajom "valcovat", mozno len ludia zacnu pocuvat aj jedno aj druhe...
ja pocuvam Rock, pre mna je to najlepsi styl hudby (hlavne anglicke texty), hip-hop neodsudzujem...sam si ho obcas vypocujem ale len americky ako eminem, 50cent a dmx...nie tie slovenske sracky...ale celkovo ja slovensku pop scenu moc nemusim...ale to je len vec chuti a nazoru
hm..no u mna je to jednoznacne hip hop..traapne deticky ktore sa hraju na velkych hoperov..a poznaju len 50 centa co eminemaa..hahaa,a ludia co na hipihop nakladaju,mu asi nerozumeju..staci si vypocut niekolko trackov ..odporucam MOJU REC..NAPR.NIE SI SAMAA...hip hop..je tiez styl zivotaa... D kto by dokazal zlozit taketo texty?nikto....!! len profiici... papiq
Nikdy ho neprevalcuje, to je len chvilkova moda. Ten ich "spev" vie napadobnit kazdy druhy clovek, ale skus zahrat nejake solo na gitare, to su roky treningu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
...hip hop neuznavam...ale neberiem to tym co to pocuvaju....
takze odpoved...ovela radsej mam rock ako hophop
ale zase treba rešpektovať aj iné štýly...
Rock uz vladne dlhe roky, a jasne ze Rock je lepsi, ved sa uz pozrite na tie hip-hopove deti.
Ja som za rock, jednoznacne, a aj gothicky rock je super.
Goth Rock!!!!!!!
a žiadny hip-hop....bleeeeeeeee :-!
Na druhej strane Finsku a podobnym krajinam bude vecne dominovat metaaaaal
...len ma to nastvalo ... uznavam svoju chybu .. a pred vsetkymi sa ospravedlnujem
Kamarat sa ma minule opytal, ci mu viem odporucit netradicny, neafektovany metalovy album s myslienkou a zostal som na pochybach
nezastavam HH, ale tieto kecy....
A az kym nevymrie posledny clovek, ktory bude mat rad rock, rock tu stale bude a nebude sa ho dat prevalcovat tak isto ako sa neda prevalcovat ziadny iny hudobny styl, suhlasim so Zeminou.
Peter Piper predstav si ze na rocku je umenia kopa, asi si pocul iba komercne sproste skupiny o troch akordoch (ak vies co to ten akord je), pozri si napriklad klavesove sola z deep purple a pod. , to nevie zahrat kazdy.
Nenutim ta aby sa ti rock pacil ale tvrdit ze na tom nie je nic umelecke je az smiesne
vidis aki pridrbani ludia sem chodia
Flamerage...neprehanajme, hip-hop je stale dokola to iste a nic nove
Dalej hiphoperom ktorý tvrdia že neznašajú gitary ..To su ludia bez hudobneho sluchu pretože skoro v každej hiphopovej pesničke gitary su
/ironia
(nie, keby dnes zil Bach, neskladal by nemecky speedmetal. )
...je mnoho hodín a mám chuť sa vyjadrovať vznešene a diplomaticky...
HOWGH
moj nazor