To Lakino: akoze ja metal pocuvam a nikdy hip-hop pocuvat nebudem lebo ma odradzuju neskutocne primitivne texty a melodia zlozena z opakujucich sa 2sekundovych sluciek, ale preco do kelu by nemohli nijakorytnacky premoct supermana? To my vysvetli! Su 4 a maju cool zbrane, Spiderman je sam a ma len tu pavucinu...
podla mna by ninja korytnacky nemali so spidom problem, lebo maju za chrbtom aj toho karate potkana. ajked je pravda, ze su to teenage ninja turtles a spiderman je uz vlastne dospely, takze ma viac skusenosti. ale to je zas diskutabilne, lebo korytnacky su ninja od narodenia, zatial co spiderman bol ustipnuty az ked vyrastol...
heh, nakoniec sa tato diskusia zvrtne v nieco zmysluplne.
melcoire - nemôžu ho premôcť pretože majú ešte jedneho nepriatela shredera a ten ich furt načína a superman to dokonči..chapeš..je pravda že potkana aka karate ninja som ešte nevidel v akcii ale myslím že spiderman je spiderman a ja mu verim..
k tomu hip hopu - su veci otrasne a su veci dost dobre - pochybujem že v metale maš všetko len dobre..
hip hop je štyl tak ako je metal špecificky je špecificky aj pop..a ine štyli...to čo vy vidite v telke nieje vela krat hip hop ale hip-pop...hip hop ma svoje korene a svoje pravidla a vela ludi to neovlada..nevedia nič a tak sa stavaju omyli ako napr. modra žiara...je to ako keby sa mna opytali čo hovorim na daru rolins..odpovd by znela je trapna..i ked ju nepoznam, neviem o nej nič...a to ste vy
ja sa len pytam prečo by sme mali niekomu nutit niečo čo nechce..prečo by sme mali vravet že hip hop je ten smer a teraz ho počuvaj - tak jak je to v prvom prispevku..hm?
pre LAKINO: ja sa nestotžnujem s danou dievčinou, pokial maš v hlave jasno tak asi nepotrebuješ vysvetlovat ako na tom to dievča je....ja som mala 12 ked som hip hop začala počuvat a trepala som rovnake dristy..i ked nie že miluj ho aj ty ako som spominala v prvom prispevku, dnešny "hip hopovi" ludia nemaju pojem o hip hope..po rokoch som aj ja zmenila nazor na iste veci okolo hip hopu neberem ho ako svoje životne kredo iba ako životny štyl, spestrenie...takže otazka na mna je zla lebo ja ti neviem poriadne odpovedat..mal by si to asi smerovat k prvemu prispevku
mne len lezú na nervy takí ludia jak ona že všade dristajú že hip hop je cesta a neviem čo všetko a pak si ludia myslia že všetci sú takí jak daná 13ročná osoba..
nemám rád decká čo to prehánajú - gate nekde pod vajcami ,najväčšie tričká čo len možu kupit za každým slovom ty k*k*t,vyfajčené ksichty čo ti mám povedať..potom všetci sa len smejú že hiphop - trapné deti..
lakino: ale nie...je to len modny štyl pre tuto sezonu..ved ich to prestane bavit...raz...popravde mam strašne bengi ked vidim tím "trapkov" ale mam ich už u riti lebo to nema ponatia o čom je jeho život. smiley: ...stavim sa že vačšina z nich prejde na dnb alebo tekno alebo na inu tanečnu hudbu
To Lakino: No ano, nemam rad z metalu trash a death ale z Hiphopu nemam rad vsetko, tam je pes zakopany ale mas u mna plus, si prvy hip hop ujo ci ma celkom mudre reci . A Inac co keby sa Spiderman s korytnackami spojil?
no ja pocuvam hip-hop((vlastne rap comu vela ludi nehape...) a aj punk....ale to mam obdobia....raz blinkacov a potom slovensky hip-hop......a niekomu vnucovat hip-hop ee....nikdy....aj ked hip-hop su podmazy a do toho prevazne dobre texty thak ...mne sa to loobi tedyyy...
heh ja som tiez taka viac menej multifunkcna,no ja pocuvam vsetko co je dobre,co sa mi paci...hociaky styl.ale momentalne ma velmi chytil slovensky hip hop a myslim...mno mne tiez obcas tak trosku tie nedavky lezu krkom,ked je v pesnicke nadavka priblizne kazde tretie slovo,ale inak myslim ze tie texty su celkom uprimne,dost otvorene a maju myslienku,ked sa do toho clovek zapocuva...urcite nie kazda pesnicka ma ducha,nie kazda je fakt o niecom zmysluplnom,ale niektore mi fakt pasuju...mam rada hip hop!!!!!!
hip-hop je fajn, tak ako sr rap... ja sa do toho nemontujem.... men je to jedno ale ja pocuvam vsetko... to je dobre... som ale... no to je jedno, tak cawte
Nykka - si vadna čo ti mam na to povedat..prečítaj si o par rokov čo si tu pisala a ake je to trapne ..moj život a nedokažem bez neho žit..ver mi že dokažeš..
melcoire - už si nekdy videl spidermana s korytnačkami v symbioze? neni to prirodzene !
no ja som verna hh uz asi tych 5 rokov ale nikdy som nemala nic proti zastancom inych stylov.Ale hh som si vzdy obranovala ale v takom zmysle, ze miluj ho aj ty to nieeee.ked to ma niekto v sebe tak tazko presedla na iny styl...
Lakino: ninja korytnacky nikdy spidermana nepremozu! Spiderman porazil uz vsetkych ale ninja korytnacky sa furt morduju s tym shrederom ci jak sa vola....
akoze nechapem preco to tu proste rozoberate...ja pocuvam hip hop uz od 10 rokov...poznam secky svk skupiny od zaciatku az do teraz...A nechapem preco ta holka napise, ze milujem hip hop thak ho miluj aj ty...to bola zrejme zdrogovana...alebo len chcela byt zaujimava podla mna..ked ho raz niekto nema rad thak ho asi pocuvat nebude a bodka.ja nemam nic proti inym stylom hudby,ale zasadne ich nepocuvam
hip-hop je len vymyslený nezmysel,ktorý potom týto slovenský žebráci(repperi) prebrali od negrikov čo to vymysleli..je to primitívna hudba na zákalde zhodujúcich sa slabík na konci viet
Lemmy..co to tu rozpravas ? nas hiphop nikdy nebude taky ako ten "cierny z geta" ale o to ani nikomu nejde ! a tym co jo tak ti su (t)raperi ktori to seru a potom maju ludia taketo poxybne nazory...a ze je hiphop primitivny ?rymy mas aj v pope,rocku a nevem v com seckom ece rymy mas v basnax..aj to su len primitivne zhodujuce sa slabiky nie ? ved by piesne ani neboli melodicke keby ta tam rusil niekoho dialog bez rymov.....to uz nepatri tebe ale...NEZNASAM KED PAR OBMEDZENCOV CO SI VIE PUSTIT IBA KF A IX PRAZDNE KECI POTOM PREZENTUJE HIPHOP V NESPRAVNOM SVETLE A SECI CO ZIJU TYMTO STYLOM,BERU HO AKO KULTURU, VYZERAJU AKO OBMEDZNI,LUZERI CO NEVEDIA O COM JE ZIVOT A XCU SA HRAT NA DETI Z GETTA...
Van_damsel ....aha...no...nevem ja v metale nevidim rytmu po vacsinou....vem ze teraz budete utocit ze v hope je jeden beat dookola ale tak..metal postupne otupuje podla mna...
..mozno prave preto,ze tam neni vsetko naservirovane pod nos ako napriklad jednoduche beaty a slucky v hiphope a nieco treba aj hladat je to nieco viac..to nehovorim o muzikantskej urovni interpretov..a to nie som ziadny zaryty metlak,len mam rad hudbu a objektivne hodnotim
..mozno nie objektivne vo vsetkom,ale to sa nikdy neda..fuuuha,ze nemam rad ludi co ho pocuvaju?na to si ako prisiel?.mne je fuk kto co pocuva,podla toho si priatelov nevyberam..a kde som niekomu daco vnucoval?..a nikde som nenapisal,ze mi ta hudba vadi,len to ze je primitivna,ale to je takisto aj punk,pop a vela inych stylov,ide o to ci ta to chyti a je mi smiesny prehnany styl a boom okolo to je vsetko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ked ho niekto chce počuvat(väčšina ludí vnima hh ako hudbu tak to tu nebudeme riešit do detailov) tak nech počuva a kto nechce tak nech nepočuva..
metalista nikdy nebude počuvat hip hop a naopak..
to až ked ninja korytnačky premožu spidermana .. možno potom,ale to sa nikdy nestane..
heh, nakoniec sa tato diskusia zvrtne v nieco zmysluplne.
k tomu hip hopu - su veci otrasne a su veci dost dobre - pochybujem že v metale maš všetko len dobre..
ja sa len pytam prečo by sme mali niekomu nutit niečo čo nechce..prečo by sme mali vravet že hip hop je ten smer a teraz ho počuvaj - tak jak je to v prvom prispevku..hm?
mne len lezú na nervy takí ludia jak ona že všade dristajú že hip hop je cesta a neviem čo všetko a pak si ludia myslia že všetci sú takí jak daná 13ročná osoba..
nemám rád decká čo to prehánajú - gate nekde pod vajcami ,najväčšie tričká čo len možu kupit za každým slovom ty k*k*t,vyfajčené ksichty čo ti mám povedať..potom všetci sa len smejú že hiphop - trapné deti..
možno na to treba čas..
Milujem hip-hop a miluj ho aj ty
to je ako milujem potkany miluj ich aj ty LOL DDD
melcoire - už si nekdy videl spidermana s korytnačkami v symbioze? neni to prirodzene !
máš niekde v hlave zakotvené že nemáš rád hip hop..vadí ti..celý od základov..nemáš rád ludí čo to počúvajú..nie si objektívny..si zaujatý..
vnucuješ svoj názor iným a snažíš sa ich presvedčiť aký je hh zlý a trápny..
ja len že žiadny štýl nie je na tom tak zle..či sa jedná o hudbu,image,celkovú kultúru..
jedná sa o ludí..ako to prezentujú a či je väčšina magorov alebo nie..
ja len nechápem čo ti to dáva urážať druhých..
nic ine sa na to neda !
nikomu vsak nevnucujem moj nazor a tak by to mal brat asi kazdy