mno ale myslim si ze vascina ludi ma rada h-h...tak mne je to jedno aj ked budu pisat ze sa im to nelubi ..je to ich nazor ,kazdy ma rad nieco ine...a zato ludia nemozu odsudzovat..mali by respektovat,no ale takych je malo
no ja neviem mne pride byt h16 a vsetky veci od nich take nudne...i ked nevravim ze su zly....
a kontrafakt je dobry...ako ludia to odcudzuju, ale ked sa tak zapocuvas do tych textov je to dobre....nemoze niekto kto sa zamysla nad textami povedat, ze je to len o cickach a peniazoch...mozno ich tam teraz viac spominaju, ale skor jak nad jednym slovom by som sa zamyslala nad celkovou myslienkou tracku....
turbo boost mam rada...oni su fakt ze dobre naladení... a čajky sú nebezpečné to proste milujem
hehe presne...a mne sa lubi na kf ze rytmus spieva to,co citi ..to kazdy raper nedokaze bo ostatny si tam vymyslaju ,hraju sa na takych co su neni ..to sa mi nelubi...akurat mi tu hra turbo boost ta nova mmm sa lepsia
ved ano to mas pravdu tak ale par raperov sa chvali cudzim perim to povedal aj sam rytmus na margo jednych raperov ale to je jedno...a chodis aj na hip-hopky?
sak ano niektore su sracky vymyslene ale tak niektore sa daju...no z tych co si dal...poznam onyxa toho mozem de la soul,krs-one ..ostatne mi nic nehovoria...ale toto je ten pravy origos h-h napr.onyx a pod
KF kedysi v pohode teraz to uz ide dole vodou. H16 tych neznasam ako nic proti tim co ich maju radi ale oni nevedia nic ine len klamat a kopirovat. Moja rec chlapci by si mali uvedomit ze su na slovensku nie v amerike.LUZA stara dobra klasika Druha strana je tiez dobra maju pekne veci.Drviva mnesina tiez je dobra a nesmiem zabudnut na AMO to je tiez dobre.Zahranicne sa mi lubia len poliaci a chorvatsky rap.
napr taky snoop dogg, zoberme si jeho tvorbu 15 rokov dozadu a porovnajme si to s trebars Drop it like its hot alebo beautyful. nikdy by som nepovedal ze taka legenda sa takto poserie
tashirka neprisposobujem sa ale aj zahranicne su good ale viac sk ako som povedala...a nemam preco zaposobit...ja len hovorim co si myslim..nech si kazdy hovori co chce..PETKO akurat sme snoopa rozoberali vcera s kamosmi uz ide dolu vodou on mal dobru hudnu teraz je to onicom uz
weronka mi pride ako keby sa kazdym prispevkom dostavala jendotlivym uzivatelom hlbsie a hlbsie do riti.... raz napises to raz to ...ale jako v pohode...to je len moj postreh z tejto diskusie...preto ja nemam moc co k hiphopu povedat
Peter_piper mas uplnu pravdu z kazdeho HH ci uz zahranicneho alebo slovenskeho su najlepsie tie stare veci ked sa rap robil pre radost a nie pre peniaze.
peto zle si ma pochopil..hip hop je naj ale nie je to to,co byvalo...napr.zobre si kf tie prve cd-cka mali uplne po pi..nehovorim ze teraz maju zle ale boli lepsie....aj jak si ty hovoril snoop dog a tak...ale na hip hop nikdy nedam dopustit!!!!proste ta hudba sa mi lubi a bodka...
podlaa mnaa je hip hop uplne supeeeeer nehovorim ze si niekedy nevypocujem aj nieco ine sak v pohode ak je to dobre aa co sa mi najviac paci??setk tanec grafity oblecenie
a je mi jedno komu sa to nepaci sak kazdy ma vlastny styl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
radsej sem uz nevstupuj do tejto diskusie bo teraz si tu na tebe zgustnu
proste takychto diskusii tu bolo uz vela krat a vzdy sa v nich strhla hadka....
ja mam hh rada...a dost
teraz len cakam "Na Torulu neplací....
o par dni ma vyjst
a kontrafakt je dobry...ako ludia to odcudzuju, ale ked sa tak zapocuvas do tych textov je to dobre....nemoze niekto kto sa zamysla nad textami povedat, ze je to len o cickach a peniazoch...mozno ich tam teraz viac spominaju, ale skor jak nad jednym slovom by som sa zamyslala nad celkovou myslienkou tracku....
turbo boost mam rada...oni su fakt ze dobre naladení... a čajky sú nebezpečné to proste milujem
aj tebe sa predsa lahsie rozprava o sebe akoby si si mala na silu nieco vymyslat...
len zalezi od toho ake mas moznosti, kde nahravas a podobne veci...
zo zahranicnych? dajte nejake
xD
velmi plytke predstavy o hip-hope slecny
eminem? akon? a fiddy? no ako este toho pochopim, ale inak nee
nas - illmatic?
abo lauryn hill, ugk, lupe fiasco...
big pun, brand nubian, CNN, de la soul, naughty by naturem, onyx, house of pain, lords of the underground, krs-one
toto je HH a nie tie vyzsie opisane new style popove shit sracky
co rovno nepovies ze ides cisto na komercii...
a co tak HAF - predpokladam ze aj to 0 bodov
bo keby mohol, tiez zaryzuje
inak drop it like ist hot je brutalitka.... party track
"vsetko je uz take umele,onicom,fadne...."
takze tak
a je mi jedno komu sa to nepaci sak kazdy ma vlastny styl