Mne sa velmi paci hip-hop, najoblubenejsi hudobny styl. Rappery hovoria o svojom zivote.(dost casto)Nap. Rytmus(mama, cigansky sen). je to proste paraaaaaada. Diskofiliny nech palia do pice a nech sa schovaju. Hip-hop-oe ghetta nech ziju. Takze komu sa pa
Hip-Hop je moj zivot som s nim cely den a on so mnou!!!!!Som zo skupiny MTU!Viem niektorym sa nepaci Hip-Hop ale ten styl je aj tak najlepsi !!!!!Tak sa ludia zobudte a nehajte si svoje urazky na Hip-Hop sami pre seba!!!!Hip-Hop 4ever!
NO ludia vy ste uplne mimo... hip-hop nie je hudba...fuj...neda sa to pocuvat... a ta moda...no comment... fakt bez urazky... ale chalan kt. ma pudlo az nekde pri kolenach akokeby sa posral a v ksichte ma vyraz akokeby zdiedol vsetku mudrost sveta... no tak to NENI CHALAN.... blee
hip-hop no neviem ale otazka na mieste je ci sa to vobec da nazvat hudba? urcite nie lebo zvuky v pozadí spravite aj na MS DOS a trepat voloviny do mikrofonu boze nesom debil to poocuvat
Pred 20 rokmi nebola hudba zase metal: suchoparni chuji hovorili ze to je len trieskanie do bicich a drncanie gitarou, pred 10 rokmi bol zase punk len zebsile skakanie, revanie, bezhlavé mucenie strún gitár - teda to hovorili suchoparni chuji. A dnes suchoparni chuji... vsak nemusim pokracovat. Deti moje mali by ste presta generalizovat a nastudovat si nieco o com chcete hovorit. To ze ste skoncili zakladku este neznamena ze mate pravo o vsetkom hovorit. Tot moj nazor.
takze ako zacnem,..hm tak snad tak uvodom:Nechcem tu nikoho urazat ani nic podobneho tak si to please neberte daak osobne..Ja skraatka nemam rada hip-hop,ja nechapem tych ludi ktory toto delaju-nespievaju tam takmer len tak daco kecaju,hudba nieje poriadna,..len sa tam daaky"somarik"s retiazkami na krku predvadza,so siltackou na hlave ach..rukou mava do vsetkych moznych eheh aj nemoznych svetovych stran a keca si tam tie svoje bludi...hmm ja skratka tomuto zanru hudbu nechapem-to podla mna dokaze delat kazdi nieje na tom nic tazkeho, nic extra-nic premna.sorry ak som tymto dakoho urazila..
no takze na zaciatok: hip-hop nieje hudba!! ale kultura...hudba je len jeden s elementov hip-hopu (Rap, RnB, Funk, Reggae ...)dalej tam spada napr. breakdance, grafiti, beatbox, Djing atd... je dost smutne ze vela ludi o tom vie velku pitchu a jebe sa do toho... a je pravda aj to ze je to teraz "IN" a dost ma serie ked vidim ako ide nejaky frajer po ulici v sirokych gatiach, XXL triku (nosim aj ja, ale viem otom aspon nieco a nenosim to preto lebo to je in) a je velky frajer a ked sa ho spytam nech mi povie aspon 5 skupin alebo raperov tak povies Rytmus a dost a myslia si ze zalozil hh scenu na slovensku pritom ked spomeniem napr. trosky97, zvuky ulice tak 90% akoze "hip-hoperov" nevie vobec co to je... rap pocuvam nejakych 5-6 rokov a nieje to premna len hudba ktoru si obcas pustim ale je to premna zivotny styl ktorym zijem...a neodcudzujem ziadny iny styl ako vacsina z vas.. mam vela kamaratov ktory uprednostnuju iny styl a ktory ma napriek tomu respektuju a respektujem ich aj ja... a tiez ma seru ti co ked pocuju slovo hip-hop hned picuju pritom by som mohol aj ja napr. na metalistov ze su to kkti cely v ciernom s dlhymi vlasmi a ze ta hudba to je len vrieskanie do mikrofonu, dalej na punkerov ze su to kkti ktory behaju v kanadach s piercingami aj v riti s retazami, dalej na EMO, diskacov atd atd... na kazdeho sa da daco najst... ale je to detinske a fakt mi je luto takych ktory si tym riesia nejake komplexi ( ale toto tu bolo a vzdy bude )... a preco by to malo byt opicenie sa po negroch z ameriky, kazda kultura niekde vznikla...a vypocujem si vsetko... mam rad napr aj trance alebo house... na party sa tiez zabavim na hocicom a neodcudzujem to...a ti co hej tak mi vas je uprimne luto ste deti...
@10 nie hudba sa to nazvat neda!..pretoze je to kultura.. hudba je rap... a skus mi spravit nejaky zvuk cez MS DOS a dam ti poklonu... uvedom sa prosim ta...
@12 jedine co je tak mu zavidis ze ma peniaze a slavu...lebo by si to chcel aj ty... ani ja nemam rytmusa velmo rad...ale niekde to dotiahol...ked to dotiahnes niekde aj ty tak sa ozvi...a ja sa tiez pytam preco?? preco si taky kkt ako si? no preco a nikdy na to odpoved nenajdem
@15 to nieje ziadny midi podklad... si videla ako sa robia podmazi skus spravit a si frajer...a ja sa nevyjadrujem k tvojim komentom lebo su trapne a bezvyznamne ako ty!
a nazaver: ak sa vam hip-hop nepaci tak naco ste sem prisli...naco tu spamujete...dokazte radsej daco v zivote vy a nie sa obuvat do toho do coho sa nevznate...tak a mozte sa domna opriet hejtery :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nebudem nikoho urazat a ani drzo komentovat,jednoducho sa mi tento zaner nepaci a to veeelmi
» www.birdz.sk/webka/xcorpi/fo...
Prečo?!? Skutočne prečo,pýtam sa!!
@10 nie hudba sa to nazvat neda!..pretoze je to kultura.. hudba je rap... a skus mi spravit nejaky zvuk cez MS DOS a dam ti poklonu... uvedom sa prosim ta...
@12 jedine co je tak mu zavidis ze ma peniaze a slavu...lebo by si to chcel aj ty... ani ja nemam rytmusa velmo rad...ale niekde to dotiahol...ked to dotiahnes niekde aj ty tak sa ozvi...a ja sa tiez pytam preco?? preco si taky kkt ako si? no preco a nikdy na to odpoved nenajdem
@15 to nieje ziadny midi podklad... si videla ako sa robia podmazi skus spravit a si frajer...a ja sa nevyjadrujem k tvojim komentom lebo su trapne a bezvyznamne ako ty!
a nazaver: ak sa vam hip-hop nepaci tak naco ste sem prisli...naco tu spamujete...dokazte radsej daco v zivote vy a nie sa obuvat do toho do coho sa nevznate...tak a mozte sa domna opriet hejtery :p