Čaute zaujímalo ma či neviete na akej rádiovej stanici dávajú celý deň alebo aspoň často hraju Hip-hop a podobné žánre. Napíšte prosím aj názov stanice ďakujem
Ja len tak mimochodom, nieje hip-hop kultúra a rap ich hudba? Kamoš, dosť zarytý hip-hoper inak, mi to vysvetľoval, keď som sa pýtal, prečo ho tak žerie, že niektorí "počúvajú hip-hop".
@madtwatterphd Fajn, kašlem nato, už sa v tom vŕtať nejdem. Pýtal som sa už viacerých ľudí aký je vlastne rozdiel, každý mi povedal niečo iné a toto, čo si napísal, som tiež ešte nepočul. Aj tak to nieje môj štýl, nepotrebujem to vedieť
@thebad ale rap neni styl. citujem wiki "Rapping is "spoken or chanted rhyming lyrics". The components of rapping include "content", "flow" (rhythm and rhyme), and "delivery". Rapping is distinct from spoken word poetry in that it is performed in time to a beat. Rapping is often associated with and a primary ingredient of hip hop music, but the origins of the phenomenon can be said to predate hip hop culture by centuries."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Toto chlapci, toto...
Rap vobec nesuvisi s Hip-Hopom aj ked spolu s nim vznikol. rap je to "hovorene slovo" ktore MC triafa do rytmu (flow).
Rapovat mozes do hociakeho hudobneho stylu (house, dnb, trip-hop, trap, hip-hop, reggaetoon, marika gombitova) fantazii sa medze nekladu.