Neznasam hip-hop koli tomu ze sa to podla mna ani neda nazyvat hodbou skor je to recitovanie za sprievodu hudby. Chcel by som aby ste my napisali co si o tom myslite aj ked so mnou nebudete suhlasit.
aaaaaaaaaaaaa, objavil si ameriku!!! hiphop nikdy nebol a ani nemal byt o speve! je to rymovanie do rytmu beatov! neveris? vypocuj si len origos american hip-hop (rap) ... napriklad RUN D.M.C. a pod.
a neznasam naopak ludi ako ty, co su tak poloretardovani, ze nedokazu zapojit svoj slepaci mozog zdegenerovany vo svojich 14tich grassom a chlastom ako ty a netrkne im, ze sa to tu za tych 6 rokov existencie birdz.sk uz rozoberalo a nenajdu to ... ale lenivost a ruka na cicine robia svoje ... a kedze si registrovany od predvcera, skrot sa !
Ale mna sere iba to ze ho nazyvaju hudbou. Ked nevies o com je text tak to je uplne o nicom. Co z toho ze v Hip-Hope je pravda ked jej nerozumjes. A slovensky Hip-Hop je taka ... . Davaju do textu take blbosti len aby sa to rymovalo!!!
OMG co som komu spravila ze sem chodia kokoti ktory sa zaregistruju a hned zakladaju stupidne diskusie ktore tu boli uz X-krat.Hlavne ze sa ozyvas... 14-rocne decko ktore nikdy nic poriadne nespravilo...Ked sa ti nepaci tak sa zavri do izby pusti si tam svoje sracky a pre mna za mna tam aj skap...pochybujem ze nieco tak jebnute ako ty by niekomu chybalo.
jeeežííš, pohodaaaa, nech si každý počúva čo chcee .. každému sa páči niečo iné a nech nerýpe do toho čo sa nepáči jemu, ale páči sa to druhým ... doskakavenia
+ bonus : každý sme iný a máme svoj štýl, alebo čo .. tak si ostaň pri svojich ludovkách a nám sa môže pačit hip-hop .. ani mne sa nepáči EMO, a nerýpem do nich - im sa to páči
Jeminecku ... zase kazdi donho rype ... povedal svoj nazor ktory sice lezie na nervy asi tristvrtine ludi v tejto diskusii ale zato nan nemusite tolko nadavat ... ja tiez neznasam hip hop a rap myslim si o nich svoje... sushlasim s Kikou 00 ved kazdi rad pocuva svoj styl(y)
ono tu skor ide o to ze sa to tu 1000 krat preberalo a pride si sem kar ktory ani nenapise prave udaje a pri prvom napojeni zalozi debilnu diskusiu ktora sa tu navyse preberala uz x raz
Typek ja hovorim to, ze pre henteho sopla by bolo aj to problem. Picuje, a sam to nedokaze. Seci vypravaju jake to je lahke, ale ked dojde na ciny seci drza hubu.
Seci vypravaju ake to je lahke recitovat basnicku do hudby, a ja len hovorim ze nech to spravia teda ked je to take lahke. A to uz nikto nic
boooože, to sa v dnešnej dobe už nerozoberá nič iné iba EMO a HIP-HOP?? Súhlasím s KIKOU, každý nech si počúva čo chce a veri v čo chce... Veď na to máme rozum, ale zase nie dávať to najavo, taq ako to najavo poniektorí dávajú... Nechápem správenie mladých ľudí v dnešnej dobe... No to je jedno a bolo by to nadlho...
Inaq, Blink má pravdu.. Hip-hop nie je hudba... ale HIP-HOP je kultúra
It....ty si cisty debil....to je jeho vec co pocuwa...............a co sa mu nepaci...ani mne sa hop a rap nepaci a cwo zabijem sa ??? nadawam tu ze si kokot ??? ne .. ta si skludni hormony !!!
Omg Susnik to si taka jebnuta alebo sa robis? Blink zacal nadavat na hip hop, len tak pre nic za nic. Ked sa mu nepaci, nech sa k nemu nevyjadruje a ked sa ce k nemu vyjadrit nech sa vyjadri ako clovek a nie ako kokot.
Mne sa tiez nepaci rap (HH je zivotny styl) - hlavne ten SK, mam na nich svoj nazor, ale nech si pocuva kazdy co chce..
Vsetko tu uz asi odznelo...kazdy ma svoj styl...a ty sa nejeb do toho, co sa ti nepaci...mne sa tiez nepaci METAL, kde ako bolo uz povedane vrieskaju, jak keby im za to platili...hip-hop je druh hudby, kde sa RAPUJE a niekedy aj spieva...a je to DOST tazke trafit text(zmysluplny, ktory ti aj daco da) do podmasu...takze sa uvedom, co pises...
TO ste akoze toto forum mysleli vazne?Ja ked nieco taketo vidim tak tam ani neprispejem.A nielen tu ale aj na inych blogoch.
Ale nadruhu stranu vyposielat ho dopice bolo gut bo ak sa mam pozerat na forum a hladat do ktoreho napisem a kazdy stvrty sa opakuje a v kezdom piatom vsetkym prasknu nervy a napisu o tom aka je to kokotina sa opakovat a aj tak zas hned na to vzniknu dalsie ja neviem o co tym ludom ide?
takze pomaly to predichaj, povedz mame nech ty spravi omasteny chleba, chod sa vysrat, zedz ten chleba vypi tri pohare studenej vody, zhlboka si podychaj, sadni si pred PC a precitaj si cely pochod tejto DISKUSIE.
Nikde som nenapisal ze ten kto nepocuva hh je kokot ani nic v tom zmysle. Praveze som napisal ze prezentujem to ze nech kazdy pocuva kto chce co chce.
Hi-hop je štýl(zivotny jeto kultura nielen hudba a rymovanie] ktorý sa v posledných rokoch strašne rozmáha ako v Amerike tak aj na Slovensku a v Čechách.
Nie všetky texty sú slušné a inteligentné(viz Zverina raper pre retardovaných]
Napísat text ktorý má pointu a myšlienku no nato treba predsalen trochu času a myslenia.
Hádzat rými len tak na seba je oničom a práve to vacsina Cz/sk zacinajucich MC s robi a potom to tak dopada.
Proste to tak bude vždy sa najde niekto ktory bude na HH nadavat a odsudzovat ho ale v sucastnosti je velmi rozsireny a oblubeny.
Aj preto ze vacsina ludi mu nerozumie ale chcu byt proste cool.
Vypočujte si Indy a Wich,Headdy,Dj Kappa a uvidite o čom je inteligentny HH.
Neviem prečo tu tak nadavate a tak podobne o všetkom sa da hovorit v klude nemusite sa hrat na cool machrov čo sa stale nadavaju.
Ja HH počuvam aj v poslednej dobe mixujem atd a nemusim byt ako neaky trapko z dediny co nadava kazdym druhym slovom.
Pocuvajte co chcete,verte comu chcete a bude pokoj.
Ked toto vsetci pochopia budu aj party v pohode a nebudu sa mlatit punkaci s metlakmi atd....
Tak takúto stupiditu som asi nečakala .Myslím tých čo vynadali 14ročnému chalanovi primitývnymi nadávkami a zhodili ho . Zrejme len nechápe o čom sú rôzne hudobné štýli a nevie čo to obnáša . Zato si nezaslúži takéto odpovede.A čo že tu téma už bola .Chcel počuť len normálny názor a nie bandu penisov .
Myslím, že zavrime túto diskusiu, lebo sa to zase zvrhne do hádky hip-hoperi vs antihip-hoperi alebo emáci. Nikam to nevedie. Súhlasím so Sajuri, že chcel počuť len názor a na tom nie je nič zlé ale ak sa má táto diskusia zase zvrhnúť do sprostej hádky medzi ľuďmi tak načo? Aký to má význam zakladať vôbec diskusie? Všetci tu iba budú druhých zhadzovať a nadávať im a to je princíp skoro každej diskusie v Čo Ma Nasralo
Riešme si už veci typu - nenávidím túto hudbu (čo som aj ja robil a uznávam si to) cez Tajnú poštu a nezaplňujme potom fórum tristo názormi o tom prečo sú dobrí a z druheho kúta prečo sú trafení atd atd. Nikam to nevedie a ak si to nikto neuvedomuje tak je to asi treba povedať.
kokoooooos dalsia sprosta diskusia akoze hip-hop nieje chlapec zlaty o speve...dalej hm..a ked tomu nerozumies teda ako si povedal citujem:"Ked nevies o com je text tak to je uplne o nicom. Co z toho ze v Hip-Hope je pravda ked jej nerozumjes. A slovensky Hip-Hop je taka ... . Davaju do textu take blbosti len aby sa to rymovalo!!! "
ked ty moj zlaty newjees o com je ten text a ked nevjes po anglicky abo taq taq sa dotoho nestar teraz si si akoze nasral do huby pretoze sam si povedal ze tomu nerozumies taq to ani nepocuvaj a nestar sa do toho .....
a slovensky no to je pohode a fakt taq si pusti doma punk abo co to pocuvas a hip-hop uz nereees
Inak vy sa do metalu tiez picu rozumiete ked len tvrdite ze vrieskaju.to vrieskanie je gorvlovanie a praktizuje sa hlavne v brutal a death metale.Ale napr. trash metal to je aj Metallica (ti fakt vrieskaju tak ze im picu rozumiet)
sazarel, pozri picu sa rozumiem do metalu, ok ja si to priznavam, len vy sa picu rozumiete do hip hopu. Lenze ja tu nezakladam proti tomu diskusie narozdiel od vas.
Ukaz mi na tomto fore, ktory HIPHOPER zalozil diskusiu proti urcitemu hudobnemu stylu (proti metalu, punku, popu, rocku , technu atd atd)
?????
No ked si to pozres tak nikto. A teraz mi ukaz kolko metalistov a punkerov zalozilo temu proti HH ? Plna pica ich tu je.
Takze s toho mi vychadza ze zakomplexovany je tu niekto iny ako Hiphoperi. Ja len nedokazem pochopit preco to furt riesite ? O com to je ? HH na vas ziadne diskusie nezakladaju, a vy musite furt ? Mate komplex menejcennosti ze vasa hudba sa tolko nehra ? Ze tolko neleti ? Alebo ze ju pocuva viac ludi ? Lebo to jedine mi s toho vypliva
A preco som spicoval maleho 14 rocneho chlapca ? No chcel pocut nazor, ja som mu ho dal. Proste niekto o nicom nic nevie, a pritom o tom zacne prehlasovat. Ked pochopi podstatu textov a pointy textov, ked spravi nejaky track alebo nieco podobne, potom nech picuje a hovori ze pochopil podstatu a ze je to take lahke.
To ako keby som ja zacal picovat ja neviem do znacky VOLVO a pritom som ju vzivote nevlastnil a nesedel som v nej, ba som o nej ani necital. A budem do nej picovat. Naco ked sa tomu nerozumiem ?
Tak jedine o co vas tu prosim, ak sa nebudu z nicoho nic zakladat anti hip hop diskusie, ja nebudem, respektive nikto nebude mat do koho picovat. AK tu vsak budu, tak bohuzial.
Pche ja som sem len napisal hip hop suck a o hip hope viem dost vela lebo ked ideme von ja a kamart my pocuvame metal tak s nami ide aj jeden hip hoper a on nam aj o tom 3 hodiny rozprava v kuse cele dni aj nas chcel naucit freestylovat Ja som tu len napisal ze hip hop sa mi nepaci to je vsetko
It, Sazarel - dokedy to tu akože mienite riešiť? Má to vôbec nejaký zmysel? Obaja si stojíte za svojim a nemám pocit, že to niekam vedie. Akurát to bude zase fórum o hádkach niekoľkých ľudí a to tu nikto nechce.
Jako sazarael prvu narazku si mal ty na MNA. Aby som isiel robit freestyle battle, tj zacal si ty.
A ja som sa do teba ani troska neobul, ja som sa do teba zacal navazat az potom ako si ty jebal do mna.
A takysto mozem povedat ( a je to pravda, ze 3 kamarati zarity metalisty, chodil som s nimi x rokov von a ? ) a tez nemozem povedat ze o metale viem dost. Ja nevim akeho mas kamarata ci je posahany alebo co.
A ja sem len tak teraz napisem ze metal je kokotina a sme si kvit ok ?
Hip-hop nie je hudba???a co to ty debil retardowany podla teba je???ma to rytmus,bicie,basy,da sa na to tancowat....nie,hudba to urcite nie je...a potom co je ten metal???
ja was nepochopim...wsetci-teda takmer-picujete len ne hh....akoze sa stale snazim pochopit preco...co nepindate na metal,pop a podobne sracky...nechajte tak a radsej sa wenujte swojim problemom a nie tym,ktory pocuwaju hh....
Kurva citujem :"No nechytajme sa za slovicka" to pouziva aj ten kamarat co pocuva rap to je veta z dakeho rap songu alebo co lebo mna s tym riadne vie najebat ked to v kuse hovori
It ty zmrd ja sa pytam ci to nebolo v dakom songu nahodou a nie co to znamena teraz som ta vobec nenapadol a zas picujes ale ty si kral geta.KOKOT:
Styb vsetci metalisti vobec nepbliakaju ty picu z toho vies pocula si jednu skupinu a si najmudrejsia na svete ja tiez som pocul kokota na ulici rapovat ze pistal a teraz mozem napisat a co rap ved tam pistia ako mysi ale nejsom prijebany ako ty
Typek ti si iny kripel furt ti pisem ze niesom ten kto myslis ale ty jak debil furt dookola meles to iste . ,,A bol si v tom brne a tak si nakoniec nesiel ale notak pato,, fakt jak prijebany cisty kokot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a neznasam naopak ludi ako ty, co su tak poloretardovani, ze nedokazu zapojit svoj slepaci mozog zdegenerovany vo svojich 14tich grassom a chlastom ako ty a netrkne im, ze sa to tu za tych 6 rokov existencie birdz.sk uz rozoberalo a nenajdu to ... ale lenivost a ruka na cicine robia svoje ... a kedze si registrovany od predvcera, skrot sa !
je to tu fuurt o tom istom.. neznasam hip hop,neznasam emo.. neznasam poozerov a blaa blaa blaa nic nove pod slnkom aaach ://
aa Blink,nelubi sa ti?? tak si zapchaj usi...
Prosimta sa uvedom. A co to je ked nie hudba ? Budeme tomu hovorit ze pocuvam "recitovanie za pochodu hudby " ???
Sa s toho zobud ty troska. A co je potom techno ? No to tiez nie je hudba, ved vo vecsine pripadov sa tam ani nespieva ze ano ? Tak ako nazveme to ?
Alebo co budeme hovorit na nejake odvetvia metalu (vampiric) ? Ty spievaju ? Alebo len vriskaju do mikrofonu ze im neni nic rozumet.
Prosimta, ked je to take lahke tak nech sa paci, zloz pesnicku, napis sem text, sprav podmas, a ked to dokazes, povim ze hh je picovina.
Len vy mate secko len reci
A vazne sa krot, chod si vyhonit a mysli pri tom na nieco pekne, a uz sem nepis kokotiny.
Typek ja hovorim to, ze pre henteho sopla by bolo aj to problem. Picuje, a sam to nedokaze. Seci vypravaju jake to je lahke, ale ked dojde na ciny seci drza hubu.
Seci vypravaju ake to je lahke recitovat basnicku do hudby, a ja len hovorim ze nech to spravia teda ked je to take lahke. A to uz nikto nic
Inaq, Blink má pravdu.. Hip-hop nie je hudba... ale HIP-HOP je kultúra
A ešte môj osobný BIG UP for EMDI
Mne sa tiez nepaci rap (HH je zivotny styl) - hlavne ten SK, mam na nich svoj nazor, ale nech si pocuva kazdy co chce..
K tomu len toľko - dobrý hip-hop - A.M.O., Drvivá Menšina
Ostatných nemusím a čo?
Hlavne je trápny nemecký raper SIDO. To je odpad.
Z nemeckého hip-hopu mi ale skôr sedia - Beginner, Massive Tone alebo potom - Brothers Keepers a pod.
Ale nadruhu stranu vyposielat ho dopice bolo gut bo ak sa mam pozerat na forum a hladat do ktoreho napisem a kazdy stvrty sa opakuje a v kezdom piatom vsetkym prasknu nervy a napisu o tom aka je to kokotina sa opakovat a aj tak zas hned na to vzniknu dalsie ja neviem o co tym ludom ide?
takze METAL FOREVER
+REGGAE
takze pomaly to predichaj, povedz mame nech ty spravi omasteny chleba, chod sa vysrat, zedz ten chleba vypi tri pohare studenej vody, zhlboka si podychaj, sadni si pred PC a precitaj si cely pochod tejto DISKUSIE.
Nikde som nenapisal ze ten kto nepocuva hh je kokot ani nic v tom zmysle. Praveze som napisal ze prezentujem to ze nech kazdy pocuva kto chce co chce.
Nie všetky texty sú slušné a inteligentné(viz Zverina raper pre retardovaných]
Napísat text ktorý má pointu a myšlienku no nato treba predsalen trochu času a myslenia.
Hádzat rými len tak na seba je oničom a práve to vacsina Cz/sk zacinajucich MC s robi a potom to tak dopada.
Proste to tak bude vždy sa najde niekto ktory bude na HH nadavat a odsudzovat ho ale v sucastnosti je velmi rozsireny a oblubeny.
Aj preto ze vacsina ludi mu nerozumie ale chcu byt proste cool.
Vypočujte si Indy a Wich,Headdy,Dj Kappa a uvidite o čom je inteligentny HH.
Neviem prečo tu tak nadavate a tak podobne o všetkom sa da hovorit v klude nemusite sa hrat na cool machrov čo sa stale nadavaju.
Ja HH počuvam aj v poslednej dobe mixujem atd a nemusim byt ako neaky trapko z dediny co nadava kazdym druhym slovom.
Pocuvajte co chcete,verte comu chcete a bude pokoj.
Ked toto vsetci pochopia budu aj party v pohode a nebudu sa mlatit punkaci s metlakmi atd....
Riešme si už veci typu - nenávidím túto hudbu (čo som aj ja robil a uznávam si to) cez Tajnú poštu a nezaplňujme potom fórum tristo názormi o tom prečo sú dobrí a z druheho kúta prečo sú trafení atd atd. Nikam to nevedie a ak si to nikto neuvedomuje tak je to asi treba povedať.
ked ty moj zlaty newjees o com je ten text a ked nevjes po anglicky abo taq taq sa dotoho nestar teraz si si akoze nasral do huby pretoze sam si povedal ze tomu nerozumies taq to ani nepocuvaj a nestar sa do toho .....
a slovensky no to je pohode a fakt taq si pusti doma punk abo co to pocuvas a hip-hop uz nereees
Ukaz mi na tomto fore, ktory HIPHOPER zalozil diskusiu proti urcitemu hudobnemu stylu (proti metalu, punku, popu, rocku , technu atd atd)
?????
No ked si to pozres tak nikto. A teraz mi ukaz kolko metalistov a punkerov zalozilo temu proti HH ? Plna pica ich tu je.
Takze s toho mi vychadza ze zakomplexovany je tu niekto iny ako Hiphoperi. Ja len nedokazem pochopit preco to furt riesite ? O com to je ? HH na vas ziadne diskusie nezakladaju, a vy musite furt ? Mate komplex menejcennosti ze vasa hudba sa tolko nehra ? Ze tolko neleti ? Alebo ze ju pocuva viac ludi ? Lebo to jedine mi s toho vypliva
A preco som spicoval maleho 14 rocneho chlapca ? No chcel pocut nazor, ja som mu ho dal. Proste niekto o nicom nic nevie, a pritom o tom zacne prehlasovat. Ked pochopi podstatu textov a pointy textov, ked spravi nejaky track alebo nieco podobne, potom nech picuje a hovori ze pochopil podstatu a ze je to take lahke.
To ako keby som ja zacal picovat ja neviem do znacky VOLVO a pritom som ju vzivote nevlastnil a nesedel som v nej, ba som o nej ani necital. A budem do nej picovat. Naco ked sa tomu nerozumiem ?
Tak jedine o co vas tu prosim, ak sa nebudu z nicoho nic zakladat anti hip hop diskusie, ja nebudem, respektive nikto nebude mat do koho picovat. AK tu vsak budu, tak bohuzial.
A ja som sa do teba ani troska neobul, ja som sa do teba zacal navazat az potom ako si ty jebal do mna.
A takysto mozem povedat ( a je to pravda, ze 3 kamarati zarity metalisty, chodil som s nimi x rokov von a ? ) a tez nemozem povedat ze o metale viem dost. Ja nevim akeho mas kamarata ci je posahany alebo co.
A ja sem len tak teraz napisem ze metal je kokotina a sme si kvit ok ?
ja was nepochopim...wsetci-teda takmer-picujete len ne hh....akoze sa stale snazim pochopit preco...co nepindate na metal,pop a podobne sracky...nechajte tak a radsej sa wenujte swojim problemom a nie tym,ktory pocuwaju hh....
Znamena nieco take ze aj ked to nepovedal spravne, vseci vieme co tym myslel. Drbko
Styb vsetci metalisti vobec nepbliakaju ty picu z toho vies pocula si jednu skupinu a si najmudrejsia na svete ja tiez som pocul kokota na ulici rapovat ze pistal a teraz mozem napisat a co rap ved tam pistia ako mysi ale nejsom prijebany ako ty
Wevo ty mali zmrd, vedel si ze tym prispevko si napisal hned aj navod ako sa stat spravnym kokotom ? A ty si zivy priklad.
Je to ubohe a bolo to tu uz x krat, tak sa neopakuj ./
A este raz , ked hip hop nie je hudba, tak metalisty seci blecia ako retardovane ovce.