ludkovia...hip hop je skvely!!! a prosim povecte mi preco niektory ludia rap odcudzuju ...a vravia ze je iba o nadavani a tak??? ...ja v rape vidim zmysel zivot ja snim zijem ...prosim skuste mi to vysvetlit lebo nechapem tych ludi ...co to vravia ze rap
Mne to absolutne nic nevravi, nevyrastal som na ulici, vyrastal som pri compe a ked uz niekam idem tak idem s malou partiou kamosov na pivo alebo na nejaky film ,daco podobne.. ta hudba a tie texty su mi jednoducho uplne cudzie a asi sa mi to nikdy nebude pacit..
crazylucy ak by si sa obtazovala precitat si tych 10000 diskusii ktore tu boli pred tvojou (aj vas tak brutalne serie ze sa tu uz pomaly bavime len o jebnutom hiphope?) uvedomila by si si ze hip hop odsudzujeme nikoliv preto ze by sme voci rapu mali niake predsudky ale pre bandu magorov ktor so seba robia tazkich frajerov,ktori zdieraju vlastnu rodinu aby mohli ist na disco v trapnich handrach a hrad sa na drsnich majestatnich volov ktori pokefuju 1-2 mozno aj viac (zalezi uz od pritazlivosti a vzhladu jednotlivca) a mohli o svojich zazitkoch pri pive rozpravat podobne drblim kamosom ... a najviac milujem ale vazne brutalne strane milujem ked si niake decko vypocuje nieco od H16 alebo A.M.O a mysli si ze vie o com je zivot hah bodaj by vas kopli fotrovci do prdele az potom by ste zistili CO JE SKUTOCNY ZIVOT VY LEMRI !!!!!!!
typek uuuuuuuuuuuuuuplne to vystihol kraasne zhrnul pointu asi milion diskusii o hiphope lebo ich uz aspon tolko tu bolo... ak si potrebovala celemu svetu vykricat ze hiphop je tvoj zivot mohla si to napisat do blogu alebo do diskusie starsej..no nic ja hip hop asi nikdy mat v laske nebudem ci uz kvoli textu rapperom velkym trickam rovnym siltom a 100kilovym retaziam..a neviem este kvoli comu
Preboha..vy ste drbli..sa tu hadate o pi*ovinach..sak to mas uplne jedno ze nejaka krejzilusi pocuva hiphop co mimochodom nejde..pocuvat sa da iba rap..len tak medzi recou..su ludia ktorim daju texty reperov viac jak texty anety langerovej alebo katky knechtovej alebo koho..skratka kazdy si najde to svoje..
Akože aj mne sa PÁČI rap ale nedávam to do každej jebnutej diskusie a neotravujem tým ľudí dookola. Nevnucuj sa každému, každý si najde to čo mu vyhovuje.
tato tema tu bola uz mrte wela krat!!!!!!ja pocuawam hh,ale toto uz mi wazne leze na city!!!!!!!w troch blogoch je tema hh aspon 2x....to neni normalne!!!!!!!
noo tak ja napriklad hip hop ani nepovazujem za hudbu ... vsak co to je .. oni nespievaju ale rapuju.... ziadne hudobne nastroje...iba nejaky podklad zbuchany za par minut na pc ... texty su mi uplne cudzie... neznasam tie grimasy co struhaju rapery v telke... ovesaju sa retazami... siltovka na hlave... hraju sa na tazkych gangstrov a neviem co ..... metal to je o inom.... spev ...a gitary, bicie.... proste to je hudba mojho srdca... a okrem toho nepritahuju ma moc kratkovlasy chalani... ako zvycajne chodia hiphopaci ...
No čakal som,že to konečne niekto napíše,podľa ta najpodstatnejšia vec - SPEV
a čo je pre mňa najdôležitejšie - gitary,bicie...A to najkrajšie je,že to nie je zbúchané na PC,ale páni muzikanti museli tvrdo dreť a makať dni,roky,poctivo cvičiť! a mať to čo má len málokto - Talent A to je potom hudba!!!Teda hudba aspoň pre mňa,ale mladé deti idúce podľa toho čo je Cool,Free a In asi nebudú chápať...že GanGsTAs
Uz som to raz pisala a napisem to znova: ja pocuvam hip-hop, velmi sa mi paci...samozrejme texty aby boli o niecom, to je jasne... Ale.............hip-hop je styl, rap je druh hudby kde sa do podmasu rapuje a t.j. NESPIEVA. R_A_P_U_J_E!!!!!!!!
D_R_U_H H_U_D_B_Y!!!!!!!!!!!
Seckhmet: mne sa zase moc nepai metal a nemam rada dlhe vlasy
DPC!!! ..OKEJ KAzdy ma svoj nazor ja ten svoj! jip hop je moja a navzdy bude 4ever smola!
-------------------
moja.. ja mam tes rada hip-hop a nezakladam kazdy den 5 novych tem o tom jaky je super ked vim ze to nikoho netrapi uvedom si ze tymto ich nazor na rap nezmenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tvoj styl...tvoj pohald na svet...
Akože aj mne sa PÁČI rap ale nedávam to do každej jebnutej diskusie a neotravujem tým ľudí dookola. Nevnucuj sa každému, každý si najde to čo mu vyhovuje.
a čo je pre mňa najdôležitejšie - gitary,bicie...A to najkrajšie je,že to nie je zbúchané na PC,ale páni muzikanti museli tvrdo dreť a makať dni,roky,poctivo cvičiť! a mať to čo má len málokto - Talent A to je potom hudba!!!Teda hudba aspoň pre mňa,ale mladé deti idúce podľa toho čo je Cool,Free a In asi nebudú chápať...že GanGsTAs
D_R_U_H H_U_D_B_Y!!!!!!!!!!!
Seckhmet: mne sa zase moc nepai metal a nemam rada dlhe vlasy
DPC!!! ..OKEJ KAzdy ma svoj nazor ja ten svoj! jip hop je moja a navzdy bude 4ever smola!
-------------------
moja.. ja mam tes rada hip-hop a nezakladam kazdy den 5 novych tem o tom jaky je super ked vim ze to nikoho netrapi uvedom si ze tymto ich nazor na rap nezmenis