to som uz videl a od jeden kamartky viem, ze ten ony rytmus ju na koncerte poslal odkaz v zneni: daja je pi*a! To tak odveci trochu, k tem: suhalsim zo vsetkym co tu bolo povedane
hlavne ze jej mama povedala ze donedavna pocuvala hudbu ala britney spears, asi sa za nu hanbila tak radsej povedala ze presla z punku a metalu a ze je hiphop nieco viac to ma podrz to je cisto mala vymachana hlupana by som ju na mieste rozkopal a tie jej sproste vlasy vytrhal!!!!!!
Tak toto ma fakt pobavilo... ta baba musi byt uplne vymetena.... a ze hh je viac jak metal... o booze co to len trepe... sa fakt cudujem ludom co sluchaju rytmusa a veci podobne....zbytocne si nicia sluch ... :o)...ale okrem toho keby to videl rytmus tak by sa urcite s chuti zasmial..... ale celkom vtipne texty ...
Akoze nechapem na com sa tak vsetci smejete.Ked som videla prvych hiphoperov tak som plakala od smiechu ale toto je len dalsi z nich a ich bezny den.Ja uz som sa dosmiala a mne je hiphoperov luto.Nechcela by som sa narodit s iq nizsim ako iq traktora a robit zo seba magora ktory si ani nevie kupit oblecenie tak nosi o 5 cisel vacsie.O ich slovnej zasobe pozostavajucej z polovice z nadavok a z druhej polovice z najcastejsie pouzivanych slov medzi normalnymi ludmi aby sa s nimi dalo dohovorit nehovoriac....A este sa chudaci aj snazia zapadnut,tak si kupia metalisticke alebo ked chcete pankacske vybijane opasky ktore absolutne neladia s ich stylom a su este smiesnejsi.
jaaj no na tuto si pamatam to som este po oslave u kamosky zapla telku ze si pritelov pozrieme a pozeram aha music on ono to este chodi?? najprv tam boli take 3 truby ak sa dobre pamatam co adili jak sa dobre hiphopersky obliect s kraasnym blavaackym prizvukom (myslim ze tam asi aj tancovali alebo take cosi ) a potom to zaklincovala taka mala rapperka nadejna ma normalne aj suchoty presli ked som ju videla nemala chybu tie rymy a to ako sa drzi toho 1 hudobneho stylu (lebo pocuvala aj metal aj punk ale hip hop jej dava najviac) a este ked jej mamu pustili s slovu!!! ona by mala mat vlastnu relaciu!!! to je este lepsie jak rozvedeny so zavazkami!!!
Tak teda na tom som sa smial ešte dva dni po tom.moj kamarát hip-hoper hrešil na nu týždeň. Vôbec nerýmovala len sa snažila frajersky rozprávať a ak by si ju Rytmus vôbec všimol a dal si s nou battle tak by revala do konca života.ale najväčšia sranda bude ked bude mať takých 20 rokov a pozre sa na to tak si bude trhať vlasy akú blbosť urobila.
chudera...nááramna hip hoperka ale na stenach ma furt plagatiky britney spears a pod...a este aka naivna ze niekedy spolu naspievaju nejaky song ....joj no s nej nemozem..citujem jej matku:"ze ked bola mala tak spievala helenku vondrackovu..... " no dievca..toto bych nepovedala do telky ani keby co byt nou uz chojim po kanaloch...teraz citujem ju" hej rytmus daj si so mnou battla...ja ti mozno pozicam mojho oprateho svetra " no krista ti jebem to kam na taky rým dosla? ..siltofku ma desi on činana ako fakt jako nato treba riadny zaludok
juj dajuska to je poriadna picura..ehe kamoska naspieval na nu diss..mno koniec..to je obycajna chudera ved ona neve co je to hip hop.ona neve o tom nic .ehhe nechopame jak ju mohli dat do telky preboha
TRAPaaaS...a ze "hlavne ze sme seci zdavi,zdravi,zdrawi" ...mno yebal do pes do chrapy,to ye uz o cooom mne z toho nebolo ani do smiechu ani do placu,ja soooom...wywedena z miery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
tuto: » www.partyzona.sk/clanky/6145-ked...
a rozoberali to aj tuto: » www.e-sports.sk/forums/forums_s...
a potom zacali rozoberat aj birdz
ok, prepacte, za OT
k teme: ako ta pica je proste pica
toto je ten nas hiphop
papajte teda
PREBOHAAA...PREBOHAAAAA............
JA NEMOZEM Z TOHO SMIECHU ..SOM MRTVA ...FAKT...TO CO JE ZA PICU?ANI ZIADNE RYMY NEDAVALA...
ja som sa tu dusil =P=P=P
A este jedna vec.. dufam, ze to Rytmus videl
...Sprosta piča hip-hoperka DAJA!!!
Poprosim potlesk a poriadny vysmech
mne sa pacil ten vypraty sveter a to ako makci..jaj jaka trapka chudatko si mysli o sebe asi..ono sa to rymuje..
ale dostalo ma ze s hip hopom zije...ja byt na jej mieste tak niekde zalezem..
JA SA CHCEM STAHOVAT!!!!
minule sme si s kamoskou od nej na busovej zaszavke pytali autogram
som nemohlaa
zomrela sooooom......AKO MOZE BYT NIEKTO TAK TRAPNY ?????