ahojte , mam 17r a o rok maturujem , uz viem ze budem maturovat z dejepisu , nosky, sj a aj .. len stale sa neviem rozhodnut ci mam ist na etnologiu do trnavy , jednoznacne chcem studovat nieco ohladom historie a tak a ta etnologia to je vlastne nieco tak
keby som mal len tieto dve moznosti, tak by som si vybral etnologiu ovela radsej ako historiu... oba odbory su podla mna nesmierne zaujimave ale osobne mam blizsie k tomu, cio sa riesi na etnologii a bavilo by ma to zrejme viac.. navyse mam takmer nulovu pamet na roky a tiez si neviem zapametat mena ludi davno mrtvych
jednoznačne história . Aspoň pre mňa, ale predovšetkým ty si musíš vybrať. Podľa toho, čo ťa viac baví alebo fascinuje atď. Zober si papier, urob dva stĺpce a píš výhody a nevýhody k daným odborom. Ak by som si však mala vybrať ja, ani nerozmýšľam. Idem na históriu .
A teraz ťa nechcem strašiť, ale ako poznamenal @porrast , na histórii máš habadej rokov a mien a ak na to nemáš pamäť, budeš sa trápiť. Proste si vyber, čo ťa baví viac Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A teraz ťa nechcem strašiť, ale ako poznamenal @porrast , na histórii máš habadej rokov a mien a ak na to nemáš pamäť, budeš sa trápiť. Proste si vyber, čo ťa baví viac Držím palce