1.Ktoré šľachtické panstvo patrilo v Šarišskej stolici k najväčším v 18.
storočí?
2. V ktorej časti tejto stolice vznikali gréckokatolícke farnosti
po podpísaní Užhorodskej únie v roku 1646?
Ako si sa mohol dostať až tak ďaleko v obore, zrejme história, keď nevieš na tie otázky zrejme spojené s tvojou prácou odpovedať? A najhoršie na tom je že sa ideš radiť na BIRDZ miesto toho trochu zagooglovať popr. navštíviť knižnicu.
Na Google som nenašiel,
Keď študujem históriu to znamená ze musím o nej všetko vedieť? Každú udalosť, rok, všetky mena? Zbláznil si sa asi. Pýtam sa normálne ci to niekto nevie, lebo ja som to nemohol nikde nájsť, a nie nesúvisí to s mojou prácou, sam sa čudujem co sú to za otázky.
@kierkegaard wtf, sorry, tiež štuudjem hstóriu, ale to, že ovládaš heuristiku k svojej špecializácií nemusí nutne znamenať, že ovládaš heuristiku ku všektým obdobiam a regiónom. Niektoré informácie sú ťažko dohľadateľné a z vlatsnej skúsenosti viem, ako kua ťažké je sa dostať len k blbým primárnym zdrojom k djeinám kráľovstva, o ktorom sa u nás ani neučí. boj na dlhé lakte.
keď nevieš poradiť alebo mať poznámku k veci, radšej sa zdrž komentára.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
storočí?
2. V ktorej časti tejto stolice vznikali gréckokatolícke farnosti
po podpísaní Užhorodskej únie v roku 1646?
Keď študujem históriu to znamená ze musím o nej všetko vedieť? Každú udalosť, rok, všetky mena? Zbláznil si sa asi. Pýtam sa normálne ci to niekto nevie, lebo ja som to nemohol nikde nájsť, a nie nesúvisí to s mojou prácou, sam sa čudujem co sú to za otázky.
keď nevieš poradiť alebo mať poznámku k veci, radšej sa zdrž komentára.