História Slovenského hokeja po 10 rokoch opakuje ! Čo hovoríte na to ?
Podľa mnňa to je úžasné ,že niečo také sa vydarilo práve včera po zápase s Českom ale touto cestou chcem aj Čechom popriat veľa štastia v boji o 3.miesto Aj oni si zaslúžia medajlu
že je to pekné, keď sme boli Majstri, prvýkrát som pozerala hokej aaa mala som deň nato prvé sv. prijímanie , teraz budem mať deň nato maturitu .. taká odveci symbolika , ale už sa teším na večer pred telkou!! a držím palceee Slovensku♥!!!! Ale Čehom namysleným neprajným hnusným nie!, nech vyhrajú Fíni!♥
Pre tých, čo to zažili pred 10 a 12 rokmi a pamätajú si to tak dobre ako starší užívatelia 18-20+ (postup do finále) je to omnoho intenzívnejšie, ten nostalgický nádych sa vám vryje do kože hlbšie, pretože prvýkrát ste si to ešte dlho nedokázali uvedomiť. Teraz, keď si pustíte Nech bože dá, máte husiu kožu a právom. Snáď sa nám ta história dnes zopakuje Bude to najintenzívnejšie šťastie, ktoré po toľkých rokoch prežijem.
Mne sa hlavne nepáči ako poniektorí češi nevedia prijať prehru a vytváraju skupiny na Fb typu "Modlíme se za leteckou havárii slovenského hokejového týmu" !!!
Čechom prajem to isté čo oni nám,pretože oni čo nám priali,tak to by som neprial ani najhoršiemu nepriateľovi(typu: » www.topky.sk/cl/100278/13108... ),chápem,že to nemôžem brať ako za celý národ,ale akože veľmi nás podceňujú a nevedia to straviť,že ,,SLOVÁCI CHUDÁCI´´ vyhrali.Tak im treba pýcha predvída pád,dúfam,že s fínmi už nebudú mať také ego.
je to všetko super ale najviac ma mrzí že mnoho ľudí teraz fandí keď sa vyhráva a všetky tie rečičky ale keď nám karta nešla ako nedávna minulosť tak dobreže tým neukamenovali
Dúfam, že nad tými rusmi vyhráme. Po toľkých rokoch fanúšikovania by sa to patrilo : ) Veľmi dobre si pamätám, aké to bolo keď sme vyhrali zlato. Všetci sme mali plagáty polepené po izbách a hrali hokej stále. A bronz želám o niečo viac fínom ako čechom. Jednak za tie urážky a podobne, ale hlavne preto, že tieto majstrovstvá toho moc nezahrali, fíni sú domáci a zaslúžia si ho viac. A páči sa mi ako nám fandí fínsky komentátor : )
ja prajem fínom medajlu. nie preto, že by som mala niečo proti čechom, ale preto, že fíni sú takí zlatí, a milí, a majú nás radi, a hrajú nám pesničku, a tešia sa z nás, a tak
Cesi sú proste chorí... Prajem víťazstvo Fínom lebo si to zaslúžia z viacerých dôvodov.. Prajem im to a nes vyhrame... Keby aj nie, môžeme byt na našich chlapcov hrdi Tipujem to: 1. Slovensko, 2. Rusko , 3. Finsko !
- s tou fb stránkou má to moc neprekvapilo. Od nich sa nič iné nedá čakať. Zavist, nedoprajnost a pod. Som z našich "BRATOV" sklamaná do toho Slovensko! A Fínsko samozrejme
ja rprajem cechom. to, co nejake topky napisu, mi pride ako dost scestny zdroj. samozrejme, ze idioti sa najdu vsade, aj medzi cechmi, aj medzi slovakmi .ale ak si to clovek porovna (z ineho zdroja ako z blbych topiek), tak na ceskych strankach nam cesi praju OVELA viac ako slovac im. a aj tych par cechov sa (opravnene) odvolava an to, co videli na slovenskych forach.
cesi ka nehraju priamo so slovakmi, tak nam dozicia. a ak aj úrehraju, vacsina z nich to vie zobrat so ctou a popriat nam stastie. slovaci im ani za boha. tak nam treba, ze sa dostaneme k boju o medailu raz za desat rokov a oni su tam kazde 2-3 r.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
teším sa z toho držím palce nech sa nám to podarí aj teraz
len to čo si navzájom teraz robíme Česko s Slovensko je "mierne" choré
Dúfam že sa rozhodneš správne pre Fínov !
Rusi majú hviezdy my srdce
- s tou fb stránkou má to moc neprekvapilo. Od nich sa nič iné nedá čakať. Zavist, nedoprajnost a pod. Som z našich "BRATOV" sklamaná do toho Slovensko! A Fínsko samozrejme
cesi ka nehraju priamo so slovakmi, tak nam dozicia. a ak aj úrehraju, vacsina z nich to vie zobrat so ctou a popriat nam stastie. slovaci im ani za boha. tak nam treba, ze sa dostaneme k boju o medailu raz za desat rokov a oni su tam kazde 2-3 r.