rada by som hodila reč so sokratom, ale v prvom rade by som najradšej vlastnila stroj času, aby som mohla cestovať neobmedzene a potom neľutovať, že som mala len jednu príležitosť a využila ju na niečo, čo bolo historikmi bohovsky opísané a nakoniec to nestálo za to.
@puco90 to je sice pravda ale chcel by som sa snim porozpravat a pocut ho aky skutocne bol lebo v mnoho knihach (napr od viktora suvorova :sebevrazda) sa onom hovori ako o potmehutovy kt pozorne pocuval vyklad druhych vela nerozpraval a tak...
Historicke osobnosti mam na salame, ale rad by som zazil starych mayov, staych cinanov, atlantidu, druidov v dobe ked vyuzivali stonehenge na obrady a taktiez by som rad zil v obdobi ked bolo anglicko prepojene s europou (cez poslednu dobu ladovu ale aj cca tisic rokov po nej).
isiel by som sa mrknut na Jeziska , ci naozaj robil zazraky a este by ma celkom zaujimalo, ci dinosauri naozaj vyzerali tak, ako si myslime (aj ked zrejme ano)
Historiu by som nemenil..... nikto nevie, ako by sa vyvinula potom (mohlo by to byt este horsie)
Zmysel vojny je poucit sa z nej a spravit vsetko preto, aby sa nezopakovala.
.... pre normalne zmyslajucich ludi
Pre jedbnutych ludi je zmyslom vojny napakovat sa.
Iste, ci by som odolal pokuseniu zmenit historiu vlastneho zivota je otazne.....
A preto cestovat v case nevieme, lebo keby sme to vedeli, bola by to katastrofa Kazdy by to chcel vyuzit vo svoj prospech.
ja by som navstivila domorodcov podla mna je zaujimave ako sa dopracovali z kamena a kosti na pocitace auta a podobne xD a ako zacali skrocovat zivocichov ci si uvedomovali ako sa menia vzhladovo a podobne
chcel by som byť pri tom ako Archimedes utekal nahý po ulici Syrakúza kričiac „Heureka!", keď objavil Archimedov zákon. taktiež by som chcel byť pri tom ako Gelileo povedal na smrteľnej posteli "a predsa sa točí" chcel by som byť pri tom, keď padalo jablko na hlavu Isaaca Newtona, chcel by som byť pri rozbití atóma pri všetkých nákresoch Da Vinciho. teda akýkoľvek fyzikálny či technický poznatok. a umelcov už ani nespomínam.
Tak tých je na mraky...Svätopluk, Marcus Antonius, Katarína Parrová, Eleonóra Akvitánska, Blanka Kastílska, Alexander Sergejevič Puškin, Mata Hari a mnoho ďalších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale historická udalosť, ktorej by osom sa chcela zúčastniť, ma nenapadá.
noo.... NEVIEM si VYBRAŤ!!!
ak by som mala 3 možnosti tak takto:
1. Paganini
2. PUŠKIN
3. WILDE
a rada by som sa zúčastnila súdneho precesu s Galileim
alebo možno .... hm.... Napoleonovej korunejšn.... abo... á ďábla, jak si mám vybrať?
chcem prežiť celý dejepis
Hlavne by som zobral foťák, porobil fotky, vrátil sa do prítomnosti a fotky by som pekne predal
Bol by som milionár.
Historiu by som nemenil..... nikto nevie, ako by sa vyvinula potom (mohlo by to byt este horsie)
Zmysel vojny je poucit sa z nej a spravit vsetko preto, aby sa nezopakovala.
.... pre normalne zmyslajucich ludi
Pre jedbnutych ludi je zmyslom vojny napakovat sa.
Iste, ci by som odolal pokuseniu zmenit historiu vlastneho zivota je otazne.....
A preto cestovat v case nevieme, lebo keby sme to vedeli, bola by to katastrofa Kazdy by to chcel vyuzit vo svoj prospech.
drvivá väčšina by ma síce nevnímala vďaka psychadelickým opiátom ale ja by som ich rada dobehla
z nedavnej historie by som chcel zazit Londyn sedemdesiatych rokov a nastup punku