Zdravím, potrebovala by som poradiť ohľadom mapy, ktorú vlastním. Je to mapa Košice a jej blízke okolie + časť Maďarska z roku 1897. Sú tu vtedajšie názvy miest, dedín, ... Chcela by som sa opýtať, či má takáto mapa nejakú cenu, alebo či nepoznáte niekoho
@3 veľa historických máp je zverejnených na nete, česi sú v tomto o niekoľko veľkých krokov vpredu (vid napr. mapy.cz), ale už aj u nás sa chystá niečo väčšie
@rothschild ... Vôbec mi nejde o peniaze, mám to doma už pár rokov, len sme chceli, aby nám k tomu niekto, kto tomu rozumie trošku viac, a má v tom prax, povedal viac Keby mi šlo o peniaze, predám to hneď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Svoju cena mať celkom iste bude. Ale do značnej mieri to závisí od veľkosti, zachovania, techniky či dokonca konkrétneho autora.
Možno pomôže.
» www.antiq-rarity.sk/ocenovanie/...
» mapyuhorskaslovenska.blogspot.sk/search?q=Ko%C5%...
v súčasnosti napr. II. vojenské mapovanie: » archivportal.arcanum.hu/maps/html/katfe...