@drejka tak keby sme to brali z pohladu co vsetko nevieme tak som si isty, ze poznam skutocne enormne mnozstvo roznych ludi..... chapes, ale mozeme vychadzat len z toho, co vieme
Pride homosexual k lekárovi a hovori mu: "Pán doktor, mam podozrenie, že som sa nakazil virusom HIV." Doktor mu následne odoberie krv a oznami mu, že výsledky budu o dva tyždne.
O 14 dni pride homosexual na kontrolu a pyta sa ako to dopadlo. Doktor na to: "Mám pre vás dve správy, jednu zlu a jednu pomerne dobru. Ste nakazený virusom HIV, no poznáme na to liek. Je to síce len alternativna medicina a každemu to zaberie inač ale mali by ste to skusit" Homosexual zo vsetkým súhlasi tak mu lekar diktuje recept: "Do bandasky nalejete 3 litre mlieka, dotoho rozbijete 15 vajec nalejete vedierko horcice a všetko nechate tyžden kvasiť. Pijete rano a večer na lačno" Po homosexualovom odchode sa pýta sestrička doktora: "Pán doktor, prečo ste mu nadiktovali ten humus, veď mu nič nieje." a doktor jej nato "Neuškodi mu to, ale aspoň už bude vedieť načo ma riť"
@hluzar JA SOM HROCH,JA SOM HROCH A PRETO NEMAM CHOBOT.JA SOM HROCH JA SOM HROCH A PRETO NEMAM CHOBOT.CHOBOTY,CHOBOTY MAJU LEN KOKOTI JA SOM HROCH,JA SOM HROCH A VY CHODTE DO PICI to je spravny text
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
myslis ten vtip, kde pride homosexual k lekarovi a hovori mu ze ma podozrenie na HIV ?
Pride homosexual k lekárovi a hovori mu: "Pán doktor, mam podozrenie, že som sa nakazil virusom HIV." Doktor mu následne odoberie krv a oznami mu, že výsledky budu o dva tyždne.
O 14 dni pride homosexual na kontrolu a pyta sa ako to dopadlo. Doktor na to: "Mám pre vás dve správy, jednu zlu a jednu pomerne dobru. Ste nakazený virusom HIV, no poznáme na to liek. Je to síce len alternativna medicina a každemu to zaberie inač ale mali by ste to skusit" Homosexual zo vsetkým súhlasi tak mu lekar diktuje recept: "Do bandasky nalejete 3 litre mlieka, dotoho rozbijete 15 vajec nalejete vedierko horcice a všetko nechate tyžden kvasiť. Pijete rano a večer na lačno" Po homosexualovom odchode sa pýta sestrička doktora: "Pán doktor, prečo ste mu nadiktovali ten humus, veď mu nič nieje." a doktor jej nato "Neuškodi mu to, ale aspoň už bude vedieť načo ma riť"
kozmopoliti aj pobehaji
chodzá celí splašení
Už je naša volná láska v háji !
Veščila to Sibyla, kométa to niesla na chvoste
Zahraniční turisti, na Slovensko nám to nenoste !
V Pastérovém ústave
kukajú vedci do mikroskopov
Do tú moru vymyslev
toho by som od radosci kopov !
Já kašlem na to z vysoka, nech sa tento vírus do mna votre !
Ved to prišlo z Ameriky, tak to istotne mosí byt dobré
yeaaa