@kikushenka no áno stopercentné nie je nikdy nič...ale čo keby si na to išla opačne? že najskôr bez tých ružových okuliarov a keď poriešiš tie veci, čo ti vadia, tak si ich nasadíš? čo ty na to?
@Newgeneration lebo vzdy je tu konkurencia... a zasadne sa nepustam do nejakeho boja :/ po poslednych dnoch ked viem ake to je ked ti niekto niekoho "zoberie"
@Tommyhot bez picungu to neni nikdy... zatial vdy sa do mna pustali, aj ked to blbost nebola...
toto som zalozila, lebo som vtedy prave prislla zo skolskej diskoteky z dobrou naladou avsak, jediny chalan co sa mi tam pacil sa tam dal dokopy s jednou babou kedze som ho nepoznala, tak mi to aspon netrha srdce... ale aj tak ma toto napadlo... neviem preco
zlate! inak aj ja ked spoznam chlapca je pekny, intelicentny a mily. takze asi viem preco to zle dopadne. teraz sa to presne hodi! You wanted perfekt You got your perfekt But now I"m too perfekt for someone like you. alebo jak hovori moj oco: chcela si perfekt a doatala si hovno.
ja mam tiez pekneho slusneho inteligentneho...co sa nezajebava ,nechlasta a nefajci...a nechyba mu to...a miluje ma a aj ja jeho to nehladaj na birdzi tu sa ti prihlasi akurat tak funebracka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
hlada sa zena.
Pekna, slusna, inte....no, mila....
Taka aby nemala bolesti hlavy
@Mizoyka aj ja som mala a dokaslala som to
@Quimby taka by sa aj nasla
tak sem s nou
"..aj nasla", z toho smrdi "ale...."
a ked zlozis okuliare, tak treba riesit veci co ti vadia, inak sa to rozbije... a okrem toho cas ruzovych okuliarov je ten naj
samozrejme, to bola irónia
Neberies?
@Panpeterpan to ako ze obcas lietas?
slusny - slusne tvrdohlavy
inteligentny - som inteligentny, ked tomu chapem, ze niekedy som idiot?
taky, aby ma mal rad... - to bude asi problem, lebo ja zeny bud nenavidim, alebo milujem... alebo nieco medzi...
a okrem toho som PEKNE, SLUSNE, no nie INTELIGENTNE zadany... :p
V jednom městě vznikl obchod, ve kterém si může každá žena koupit svého muže.
Má šest pater a kvalita mužů roste s každým patrem.
Je v tom ale jeden háček: jakmile již žena vejde na vyšší patro, nemůže už sejít níž, pouze odejít východem bez možnosti návratu.
A tak vchází první žena s vážným zájmem o koupi muže.
V prvním patře vidí ceduli:
"Tito muži mají práci".
No, to už je něco, můj bývalý ani práci neměl - pomyslela si žena, ale podívám se, co je víš.
Ve druhém patře byl nápis:
"Muži zde mají práci a mají rádi děti"
Pěkné, ale podíváme se, co je výš.
Ve třetím patře byla tabulka:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti a jsou neskutečně pěkní."
No čím dál tím lépe - pomyslela si - ale výš to už musí být....
Ve čtvrtém patře si mohla přečíst:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní a pomáhají při domácích pracích.
" Sladké, jak sladké...Ale zkusím ještě o patro výš.
V pátém patře stálo:
"Muži zde mají práci, mají rádi děti, jsou neskutečně pěkní, pomáhají při domácích pracích a jsou ďábelsky dobří v posteli".
No to je neuvěřitelné, přímo zázrak - pomyslela si žena – ale když to je tak skvělé tady, co musí být o patro výš!?!
A v šestém patře si velice překvapená žena přečetla:
"Na tomto patře již nejsou žádní muži. Patro bylo postaveno jako důkaz toho, že vám ženským prostě nejde vyhovět."
toto som zalozila, lebo som vtedy prave prislla zo skolskej diskoteky z dobrou naladou avsak, jediny chalan co sa mi tam pacil sa tam dal dokopy s jednou babou kedze som ho nepoznala, tak mi to aspon netrha srdce... ale aj tak ma toto napadlo... neviem preco
@Smichi no tak keby som to tu uviedla, tak by bolo po mne keby to zbadal niekto znamy... aaaaa tak upresnim, byvam blizko BA
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
nezadaní a pekní podla báb, a na BIRDZi + azete x)