Pozor!!!!,hľadá sa kamarát,ktorý sa bude so mnou baviť o všetkom, od 14-23 rokov,vzhľad-sympaťák,na pohlavý nezáleží... =D,záujemca si ma pridaj do priateľov,alebo pošli TS(voľba je na tebe),PS:niečo o mne si nájdeš v profile. =D
@veroniques samozrejme,návod nepotrebujem =D ale potrebujem sa neako zviditeľniť,aby som mohol nájsť kamaráta/ov,nemyslím to takýmto spôsobom ak si napísala ty,to určite nie, =D ,ale nejak to skúšam,samozrejme hľadám niekoho s kým si popíšem...
@flussica ano ano povymenkáme skúsenosti ale špeciálne na ukulele hej? alebo rozšír svoju znalosť hry na gitaru na hru na origoš obrovskej klasickej basse a aj stojku na hlave ťa naučím čokoľvek
@lawey Tfúúú, tak tú basu mi ver, že by som chcela! Ale drahé je to . Tak potom mi stačí hádam to háčkovanie a nejak ešte dopilujem ukulele a môžeme ísť na to .
Juj, ináč, vždy som si priala, aby ma naučil háčkovať medvedík čistotný, už od dôb, čo som sa s ním prvýkrát stretla na obale jednovrstvového recyklovaného a majestátneho toaletného papiera Harmasan!
Pozri, @lawey , @cool1223boy vie hrať tiež na gitaru ! Myslím, že by sme mohli založiť aj trio, čo povieš? Ty budeš háčkovať, ja hrať sóla na ukulele a on si môže vziať rytmickú gitaru .
@ladyfox -______- snažíš sa ma odsunúť na vedľajšiu kolaj? a ja viem na klávesoch dokonca zahrať aj kohúta jarabieho aj s akordami!!!!
@flussica ale ja nebudem háčkovať!!! možno tak závodne tým háčikom dredy pliesť nie nie.... tuna nový kamarát @cool1223boy mi zoženie klasickú basu a budem šťani a rovnako cool ako on!!! :
@lawey Ale škoda toho háčkovania, lebo vieš, aký dobrý zvuk by to mohlo mať? Keby si sa naučila tak rytmicky háčkovať? No to by sme boli slávnejší, než O-zone!
Ale môžeš to určite striedať, keď už Ti Coolboy zoženie basu a Ty budeš štana .
@lawey háčkuje papuče pre celú skupinu na zimné turné i spolu s
@ladyfox , ale o tom ešte nevedia a inak obe hrajú na gitaru a na klávesy/klavír/piáno/pianíno/čembalo (*podľa toho, v ktorom obecnom kultúrnom dome bude aké dostupné zariadenie)
@marleymt - točí koltami, hrá formu a vypomáha v oblasti bezpečnosti
@magick55 - z nás asi najlepší gitarista a spevák, ktorý bude najviac makať, zatiaľčo my sa budeme flinkať (ale zas bude mať nárok na jedny háčkované papuče ročne naviac)
@44 Tomiasa berieme tiež, čo poviete? Bicie tu v zastúpení ešte nemáme. Tak sexteto rozšírime (na.. septimeto?).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
-.-
To je ako hľadať lásku cez inzerát.
Blbosť proste.
... návod? čo som ja, redaktorka Brava alebo Kamaráta?
Ak na to potrebuješ návod tak to s tebou nie je najlepšie.
Ja len, že takéto silené hľadanie niekoho je pod úroveň.
A záleží mi na vysvedčeňý.
chlapec neuč sa písať inzeráty tak ako ja, potom kamaráti budeme
Ak by ste ju našli, pošlite mi ju prosím cez TS alebo si ju pridajte tam, kam slnko nesvieti (voľba je na vás).
Juj, ináč, vždy som si priala, aby ma naučil háčkovať medvedík čistotný, už od dôb, čo som sa s ním prvýkrát stretla na obale jednovrstvového recyklovaného a majestátneho toaletného papiera Harmasan!
a @cool1223boy aj ja chcem!!
@flussica ale ja nebudem háčkovať!!! možno tak závodne tým háčikom dredy pliesť nie nie.... tuna nový kamarát @cool1223boy mi zoženie klasickú basu a budem šťani a rovnako cool ako on!!! :
@cool1223boy oh... tak vyberem dake najsamšpeci lež, dočkať chvílu musíš
Ale môžeš to určite striedať, keď už Ti Coolboy zoženie basu a Ty budeš štana .
ale viem len točiť s revolvermi
chudáčika už nenaťahujte !
aj ja chcem kamaratku..18-34 asi
a aj pracu chcem ..
Takže kapela v zložení:
@cool1223boy - hlavný súdržateľ, kamarát a rytmický gitarista
@flussica - príležitostný manager, šofér, ukulelisto-gitaristo-drumblista
@lawey háčkuje papuče pre celú skupinu na zimné turné i spolu s
@ladyfox , ale o tom ešte nevedia a inak obe hrajú na gitaru a na klávesy/klavír/piáno/pianíno/čembalo (*podľa toho, v ktorom obecnom kultúrnom dome bude aké dostupné zariadenie)
@marleymt - točí koltami, hrá formu a vypomáha v oblasti bezpečnosti
@magick55 - z nás asi najlepší gitarista a spevák, ktorý bude najviac makať, zatiaľčo my sa budeme flinkať (ale zas bude mať nárok na jedny háčkované papuče ročne naviac)
@44 Tomiasa berieme tiež, čo poviete? Bicie tu v zastúpení ešte nemáme. Tak sexteto rozšírime (na.. septimeto?).
v tejto situácii ma skôr napadlo že
-Hey,I just met you and this is crazy
@57
Schopnosť štrikovať svetre je výhodou
Som otvorená a ochotná porozprávať sa s internetovými kamarátmi (nie o všetkom) ale napr o filmoch, hercoch, zvieratách, ľuďoch....atď.