ja to poznám, to bolo super, ešte stále si pamätám tú pesničku: Ja som vaša Krasolienka a to je krajina naša. Je to náš svet, krajšieho niet darmo by si ho hľadal...a ešte: Ja som ten Oskarabus, Oskarabus skákavý... ale nemám z toho nič :/
"ja som vasa krasolienka a to je krajina nasa, je to nas svet, krajsieho nie, darmo by si ho hladal... ja som ten oskarabus, oskarabus skakavy, odskaceme, kazde rano?!tam kde nas to napadlo..." ...a dalej neviem ako to..
žiaľ, slovensky to nikde nie je, ale gúgľovala som o dušu ( ako to ja zvyčajne robím ) a našla som to v originál jazyku (french tuším) plus iné jazyky na youtube.
Som šikovná. Ale ešte chcem poďakovať Evke. Musím.
tak ja som na tomto vyrástol jednoznačne najkrajšie spomienky z môjho detstva sú práve na túto rozprávku pamätám ako som to pozeral stále keď mama žehlila ach tie časy
ja som lienka krasolienka, toto je krajina naša, je to naš svet, krajšieho niet, darmo by si ho hľadal. kto tam chce ist tak môže, miesta je dosť, tak čože, ľaľaľaľa ľaľaľaľa, nože poď k nám chichi chiii.
ja som skarabeus, skarabeus skákavý, odskáčeme, každé ráno, tam kde nám to napadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"ja som vasa krasolienka a to je krajina nasa, je to nas svet, krajsieho nie, darmo by si ho hladal... ja som ten oskarabus, oskarabus skakavy, odskaceme, kazde rano?!tam kde nas to napadlo..."
...a dalej neviem ako to..
Som šikovná. Ale ešte chcem poďakovať Evke. Musím.
stahuj:
» download.hellshare.sk/cocomiel-1992-t...
» download.hellshare.sk/cococinel-w-kra...
[/img]
kresleny serial odvysielany snad na celom svete.... 52 casti od francuzskych animatorov z roku 1992.
LIENKA KRASOLIENKA
COCOCINEL
COCOMIEL
W KRAINIE BIEDRONEK
BUBAMARA
LADYBUG
atd ... v niekolkych jazykovych mutacii.
ja som lienka krasolienka, toto je krajina naša, je to naš svet, krajšieho niet, darmo by si ho hľadal. kto tam chce ist tak môže, miesta je dosť, tak čože, ľaľaľaľa ľaľaľaľa, nože poď k nám chichi chiii.
ja som skarabeus, skarabeus skákavý, odskáčeme, každé ráno, tam kde nám to napadlo.
ahoj, nedalo by sa to obnoviť? Na Hellshare to už nejde stiahnúť