takze hladam si chalana a mozno budem mat stastie prostrednictvom tohorto portalu aa tak moje poiadavky su:aby bols ptrešova alebo klune aj niejaka dedina blzko prešova.
aby mal maximalne 16rokov a aby hlavne bol mili a uprimn clovek k
Ahoj Jahoda,som milá slečna,ktorá hľadá dobrú šťavnatú odrodu jahôd.Ak si z Prešova a môžeš mi poskytnúť semená,ozvi sa.
S pozdravom Broskyňa.
ako toto nie je zoznamka,nebudem tu narážať na vek...ja tiež nie som vyzretá 20-tka,ale mala by si si uvedomiť,že takýmto pridebilným správaním o teba nikto nezavadí....
@hajzelbaba Ken bude mať budúci rok 50, to nespĺňa vekovú požiadavku...
@jahoda12 Choď si užívať detstvo kým môžeš! Na chalanov máš tóóóóóóóóóľko a ešte viac času. Nechápem kam sa všetci stále tak ponáhľate... Navyše, týmto štýlom zoznamovania sa je väčšia šanca že "ulovíš" nejakého úchyláka než že by si si našla chalana...
@hajzelbaba moji mali, ale vyzerajú hrozne (inak, že ten zo sedemdesiatych r. vyzerá ako Kája G.?
a neviem o tom, jedine, že si sama urobíš... v prípade kena mu dáš parochňu/zamaskuješ barbie, v druhom ju aspoň prezlečieš (ja som raz jednej ušila také dobré šaty z ponožky a záclony... biele, ale...
Vyhovujem tvojim požiadavkam Bývam priamo v Prešove,mám 14(tu mám zlý uvedený vek),a to že som milý a úprimný je samozrejmé A na výzore mi nezálaží,takže by som ťa bral takú aká si Napíš mi
@Dconan co si sa zase ozval ty hiphopovy penis? preco si napisal o kokotizme prave mne, aj ked je tu 20 dalsich prispevkov s obsahom v tom istom duchu? Ci si dostal zase chut na to, aby ta zase niekto sundal koli tvojej prijebanej povahe?
dievca dievca spravila si veeelku chybu ked si o tom tu zalozila diskusiu ale ja ti uz viac pridavat nebudem ved je tu toho napisane uz tolko... ja len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a k teme... kup si kena
Ahoj Jahoda,som milá slečna,ktorá hľadá dobrú šťavnatú odrodu jahôd.Ak si z Prešova a môžeš mi poskytnúť semená,ozvi sa.
S pozdravom Broskyňa.
ako toto nie je zoznamka,nebudem tu narážať na vek...ja tiež nie som vyzretá 20-tka,ale mala by si si uvedomiť,že takýmto pridebilným správaním o teba nikto nezavadí....
hiii a tak mi teraz doplo: existuje aj ken- metlak a barbie- gothic?
Výzor: Model
Povaha: To je jedno, nech má peniaze
@hajzelbaba Ken bude mať budúci rok 50, to nespĺňa vekovú požiadavku...
@jahoda12 Choď si užívať detstvo kým môžeš! Na chalanov máš tóóóóóóóóóľko a ešte viac času. Nechápem kam sa všetci stále tak ponáhľate... Navyše, týmto štýlom zoznamovania sa je väčšia šanca že "ulovíš" nejakého úchyláka než že by si si našla chalana...
a neviem o tom, jedine, že si sama urobíš... v prípade kena mu dáš parochňu/zamaskuješ barbie, v druhom ju aspoň prezlečieš (ja som raz jednej ušila také dobré šaty z ponožky a záclony... biele, ale...
Jaaaaj, takto som sa dlho nepobavila...
ale teraz vážne,debilná diskusia,zoznamka či čo to je...debilné príspevky..