ahojte decka... mam problem...nedostala som intrak a hladam v bratislave nieco, kde prenocujem...skolu mam v raci, teda najlepsie by bolo nieco tam...uz som skusala aj spinkaj.sk a prd z toho... a cas sa mi bohovsky krati.. neviete o niecom, kde naj
Na to že je 1. september.. spamätala si sa dosť neskoro.. ja som tiež nedostala intrák v BA a už týždeň či 2 mám vybavený iný.. vela šťastia teraz.. bude to o držku.. ale poskúšaj ešte.. na týždeň sadnúť na net.. okrem spinkaj.sk je aj studentskebyvanie.sk alebo roommates.sk ale byť tebou tak poposielam ešte žiadosti na všetky intráky, vysokoškolské, stredoškolské aj rôzne študentské domovy... veľa šťastia..
@plarika nespamatala som sa neskoro... mala som byt s jednou babou na byte, ale je to (teraz rozmyslam, ako ju nazvat, ked sa tu nemozu pisat vulgarizmy...hm, radodajka? )...proste to nejak s nou nevydalo, a ja som bola cele leto mimo slovenska zarabat tazke eurace, preto az teraz
@Tomas... dakujem pekne... no, je to divne, lenze trapna policajna ma len 40 miest vyhradenych pre prvakov a to nas je cez 200.. a uprednostnuju uz tych, co boli policajti uz...jajaj..je to blby system...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.hotelyplus.sk/main.php?lang=s...
Je to niečo na úrovni "zrekonštruovaného intráku" + upratovačky ti upratujú raz týždenne špinu, čo na intráku nie je
@Tomas... dakujem pekne... no, je to divne, lenze trapna policajna ma len 40 miest vyhradenych pre prvakov a to nas je cez 200.. a uprednostnuju uz tych, co boli policajti uz...jajaj..je to blby system...
ale ja som iný prípad, lebo to mám do školy hodinu a pol, takže ja si môžem dovoliť riskovať.
skús studentskebyvanie.sk alebo roommates.sk