jj bloggerka a nie blogger. To si viem predstaviť tie zárobky za protislužby typu: "teraz si daj nohy na trištvrte na dve" teraz si kľakni na kolená a...
@trubkos Su snad homosexuali posvatna tema? Mozem si robit srandu len z heterosexualov? Alebo co tym chce basnik povedat? Nemam proti nim nic, prave naopak, podporujem ich registrovane partnerstva aj napriek tomu, ze je to vyznamny krok k adopcii, co v zasade neschvalujem.
A ospravedlnujem sa, ak sa ta to dotlko, ale nemusis byt taky vztahovacny. Nie za kazdym zartom na homosexuala musi byt hned neznasanlivost.
@wolskeoko strapnujes sa, ty si tu nieco splietal s husickou, co bolo uplne mimo a aj s tou vzthovacnostou si uplne mimo. chcel si byt vtipny a nevyslo, stava sa.
@trubkos ta husicka si ty ak ti to nedoslo murko. Ale tebe ako vidim nedochadza viac veci. To ze ti dnes priatel/priatelka nedali nie je moj problem. Nemusis preto byt ani mrzuty
@trubko a murko, nenachadzam slovo "vzthovacnost" ani v slovniku cudzych slov. Ale google mi ho opravil na vztahovacnost... tak zrejme to si chcel napisat. Tebe by sa ale taka chyba nemala stavat, ked sa sam nechces strapnovat
@wolskeoko nie z toho sa uz nevymoces ani ziadnymi teplymi osloveniami a inac vobec nie som mrzuty, celkom ma bavis ako si mimo takze si netrafil vobec nic z toho, kazdym komentarom sa strapujes viac a viac, tak odporucam uz sa neozyvat, jedine ak sa chces strapnit este viac
@trubkos hlavne je, ze sa bavis ty na mne a ja na tebe. Este stale ti to nedochadza? Ja som mimo podla teba a ty si mimo podla mna. Ked sa ti nepaci murko treba napisat, oslovim ta inak. Ale trubkou ta volat nebudem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Prečo bloggerka a nie blogger?
A ospravedlnujem sa, ak sa ta to dotlko, ale nemusis byt taky vztahovacny. Nie za kazdym zartom na homosexuala musi byt hned neznasanlivost.